De Business

Punem punctul pe știi

Cel mai important eveniment de Resurse Umane din zona de est a țării revine în toamnă într-un nou format

vineri, 05 septembrie 2014, 01:49
2 MIN
 Cel mai important eveniment de Resurse Umane din zona de est a țării revine în toamnă într-un nou format

HR Summit, evenimentul care aduce în zona Moldovei cele mai bune practici din sfera HR&Management, revine în Iasi, pe 23-24 octombrie 2014, cu un nou format!

Dupa o prima ediție de succes desfășurată anul trecut, HR Summit revine în Iași cu un nou format în care vor fi puse în discuție cele mai importante teme legate de industria de HR&management alaturi de unii dintre cei mai cunoscuți practicieni și specialiști români.

Două zile, o conferință, șase workshop-uri și o zonă expozițională

Timp de două zile, pe 23 și 24 octombrie 2014, managerii și specialiștii HR din zona de Est a României sunt așteptați la cea de-a doua ediție HR Summit Iași unde vor afla cele mai noi tendințe și cele mai eficiente soluții care pot fi aplicate organizațiilor din care fac parte.  În cadrul workshop-urilor, prezentărilor și sesiunilor de debate vom aborda teme precum : talent management, tehnici eficiente de recrutare, rolul intraprenoriatului într-o companie, gamification, dezvoltare organizațională, leadership inovativ.

HR Summit, cel mai mare eveniment regional  destinat platformei de resurse umane locale și regionale, a adus in același loc, într-un singur an, reprezentații a peste 160 de companii de top din România și peste 550 de participanți.

Înscrierile la HR Summit Iași- ediția a doua, au început și luna aceasta puteți beneficia de reducerile early bird acordate. Înregistreaza-te acum: www.iasi.hrsummit.ro

Libero Events este o agentie de evenimente B2B si B2C avand in portofoliu manifestari in domenii ca: turism, home&deco, comert online, medical si evenimente dedicate antreprenoriatului.  Organizam târguri si expozitii: Touristica, Deco Show, BookShow, conferinte: The Woman, HR Summit, Tecomm, MarkDay, Software Architecture Day, workshopuri si seminarii.

Comentarii