De Business

Punem punctul pe știi

Cele mai performante firme din Iaşi vor fi premiate oficial la Palas

luni, 25 septembrie 2017, 01:50
2 MIN
 Cele mai performante firme din Iaşi vor fi premiate oficial la Palas

Cele mai performante firme ieşene în 2016 vor fi premiate oficial de Camera de Comerţ şi Industrie la începutul lunii noiembrie. „Gala Mediului de Afaceri” va fi găzduită de Palas Congress Hall, pe 3 noiembrie.

„Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi felicită toate companiile care au reuşit performanţa de a se clasa în Topul Firmelor din Judeţul Iaşi, Ediţia 2017 şi lansează public invitaţia de participare la Gala Mediului de Afaceri, eveniment dedicat cuvenitei recunoaşteri publice a acestei performanţe de excepţie. Invitaţia se adresează în primul rând celor clasaţi în Top, dar la Gală sunt aşteptaţi să participe toţi antreprenorii care vor să se bucure de o seară dedicată lor. Mai exact, o seară dedicată oamenilor din spatele afacerilor, în care să-i aplaudăm pe laureaţi, să ne întâlnim cu actuali sau foşti parteneri de afaceri, să cunoaştem oameni noi, să ne bucurăm de un meniu rafinat şi un pahar de vin de calitate şi să uităm pentru câteva ore de problemele cotidiene al pieţei, concurenţei şi climatului economic mereu în schimbare”, a declarat Paul Butnariu, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi.

„Gala Mediului de Afaceri” va reuni antreprenori şi manageri la nivel de top şi va cuprinde „Festivitatea de premiere” şi „Dineul laureaţilor”. În cadrul Galei, va fi lansată oficial ediţia din acest an a catalogului Topul Firmelor, care va fi înmânată participanţilor împreună cu un exemplar tipărit din Breviarul Economic al Judeţului Iaşi. Clasamentul „Topul Firmelor din Judeţul Iaşi”, ajuns la ediţia cu numărul 24, este cel mai important şi cuprinzător clasament al comunităţii de afaceri şi a fost realizat după o metodologie complexă, unitară la nivelul sistemului Camerelor de Comerţ din România, în baza indicatorilor financiari ai companiilor şi include nu mai puţin de 2.664 de firme ieşene situate pe locurile 1-10, ierarhizate pe domenii de activitate şi clase de mărime.

Antreprenorii şi managerii care sunt interesaţi să participe la evenimentul din 3 noiembrie, pot accesa detaliile evenimentului pe site-ul Camerei de Comerţ, www.cciasi.ro, secţiunea „Gala Mediului de Afaceri”.

 

 

Comentarii