Concurs de director la Termo-Service cu final cunoscut

marți, 29 iulie 2014, 10:46
2 MIN
 Concurs de director la Termo-Service cu final cunoscut

Concurs de formă pentru funcţia de director general la Termo-Service. Societatea, prin consiliul său de administraţie, a anunţat ieri că organizează concurs pentru desemnarea directorului general. După demisia lui Tudor Tudose, conducerea societăţii Termo-Service a fost preluată de Ciprian Chiriţa, fostul şef al Direcţiei de Control din cadrul Primăriei. Acesta a fost numit doar administrator, în primă etapă, urmând să preia oficial funcţia de director după promovarea concursului, aşa cum cere legea.

Astfel, concursul va fi împărţit pe două probe: selecţia dosarelor şi interviul final. Candidaţii trebuie să aibă studii de licenţă, cursuri de specializare postuniversitare de management şi legislaţie în administraţie şi servicii, precum şi experienţă relevantă în activitatea de conducere a unor instituţii publice, departamente sau servicii publice, întreprinderi ori societăţi comerciale din domeniul serviciilor. Persoanelor care se vor înscrie li se solicită şi vechime de 5 ani în specialitatea studiilor.

„Criteriile de selecţie sunt: experienţă managerială şi în specialitate, abilităţi de comunicare şi negociere, abilităţi de organizare, planificare, coordonare, control, delegare, putere de decizie şi evaluare impact, cunoştinţe specifice la nivel profesionist în domeniul serviciilor de administrare imobile, responsabilităţi asumate, perseverenţă, pragmatism, viziune şi identificarea oportunităţilor de dezvoltare şi motivaţia candidatului“, au precizat reprezentanţii Termo-Service.

Candidaţii pot să-şi depună dosarele până vineri, 1 august, la ora 13, la registratura societăţii din Grădinari, concursul urmând să fie organizat la începutul săptămânii viitoare. În perioada următoare, urmează şi alte angajări la Termo-Service. Ciprian Chiriţa urmează să-şi aducă în subordine un director economic şi unul adjunct, în condiţiile în care fostul director economic, Doina Alexandrescu, şi-a făcut cerere de ieşire la pensie. Directorul adjunct a fost deja selectat de Chiriţa. Acesta vine din domeniul privat, anterior lucrând într-o bancă, pe divizia corporate. Viitorul director economic urmează să fie selectat în perioada următoare.

 

Comentarii