Conferinţe cu participare internaţională la Universitatea Tehnică

vineri, 25 august 2017, 01:49
2 MIN
 Conferinţe cu participare internaţională la Universitatea Tehnică

Universitatea Tehnică „Gheroghe Asachi“ din Iaşi (TUIAŞI) a început pregătirile pentru două conferinţe cu participare internaţională. Cele două întâlniri sunt destinate mediului universitar şi cercetătorilor din domeniul Ingineriei mecanice. 

Astfel, cercetători din orice parte a lumii au ocazia să se înscrie încă de pe acum la cele două evenimente ştiinţifice care se vor derula noiembrie a acestui an şi în luna iunie a anului viitor. „The 12th IFToMM International Symposium on Science of Mechanisms and Ma­chines – SYROM’2017“, organizat Romanian Association for the Science of Mechanisms and Ma­chines (ARoTMM) este prima dintre cele două evenimente organizate la TUIAŞI. Întâlnirile ştiinţifice se vor desfăşura pe data de 2 şi 3 noiembrie a acestui an. Lucrările selectate urmează să fie publicate într-un volum editat de către publicaţia Springer, limba oficială de participare fiind engleza. Cercetătorii au ocazia să se înscrie la această conferinţă până pe data de 15 septembrie, nefiind stabilită o limită a numărului de pagini pentru lucrările depuse. 

„The 8th International Confe­rence on Advanced Concepts in Mechanical Engineering – ACME 2018“ este cea de-a doua conferinţă ştiinţifică internaţională, organizată la TUIAŞI pe 7 şi 8 iunie către Facultatea de Inginerie mecanică din cadrul TUIAŞI. În cadrul acestei conferinţe urmează să fie prezentate o serie de materiale despre noile inovaţii tehnice din domeniu, materialele urmând să fie publicate în cadrul unei publicaţii indexate în ISI Web of Science. Cercetătorii au ocazia să se înscrie cu cercetările proprii până pe data de 7 mai a anului viitor, nici de această dată neexis­tând o limită a numărului de pagini. Înscrierile se pot face, pentru ambele conferinţe, pe site-ul TUIAŞI. 

Comentarii