Continuă căutările la mijloc

marți, 11 iulie 2017, 01:43
3 MIN
 Continuă căutările la mijloc

 

Kamer Qaka (FOTO STANGA)  dă probe la CSM Politehnica. Brazilianul Tito are probleme de natură medicală şi s-ar putea să nu mai fie legitimat
 
 
Modul în care a funcţionat linia de mijloc a CSM Politehnica de la remanierea lotului, efectuată în vară, i-a pus pe gânduri pe oficialii ieşeni. Rămasă fără niciun mijlocaş dintre cei caer au dus greul în sezonul trecut (Lukacs Böle a trecut la Ferencvaros Budapesta, situaţia lui Cătălin Ştefănescu, care aparţine de FCSB, nu a putut fi rezolvată, Alexandru Răuţă a fost pierdut extrem de uşor, închizătorul trecând la FC Voluntari, lui Milan Mitic i s-au dat 13 000 de euro pentru a pleca la Gaz Metan Mediaş, iar la Vasile Gheorghe, ajuns la Concordia Chiajna, s-a renunţat), CSM i-a adus pe Ionuţ Cioinac (Pandurii Târgu Jiu), Alexandru Vremea (Zimbru Chişinău), Danu Spătaru (Dinamo), Pedro Rafael Amado Mendes (Pinhalnovense, Liga a III-a portugheză), Luis Carlos Almada Soares “Platini” (Dibba Al Hisn, Emiratele Arabe Unite), Marius Chelaru (Ştiinţa Miroslava) şi Luwagga William Kizito (Rio Ave), ultimul urmând a fi legitimat cu întârziere. Cum randamentul a fost sub aşteptări, antrenorul Flavius Stoican a mai cerut doi mijlocaşi.
Cerinţele tehnicianului au fost îndeplinite pe jumătate, aseară ajungând la antrenament  Kamer Qaka, un norvegian cu origini albaneze care va fi testat zilele următoare.
Născut pe 11 aprilie 1995 în Kosovo, Qaka s-a mutat în Norvegia când avea doi ani, făcându-şi junioratul la Vålerenga, echipă la care a fost legitimat până în 2012. Apoi, fotbalistul a trecut la mai multe echipe norvegiene: Raufoss (Liga a III-a – 2013), Honefoss (Liga a II-a – 2014), Sarpsborg (Liga I – 2015) şi Kristiansund (Liga II – 2016; Liga I – 2017).
În afară de căutările de la mijloc, Iaşul s-ar putea să fie silită să mute şi în atac, deoarece Tito Fernando da Silva Pinto are dificultăţi în a obţine viza medicală. În cazul în care atacantul brazilian nu va avea acceptul medicilor de a juca, se va renunţa la el şi se va căuta un alt vârf.
Componenţa delegaţiei care va face deplasarea spre Turnu Severin, pentru meciul de vineri contra craiovenilor de la CS U, din prima etapă a Ligii I de fotbal, va fi definitivată astăzi. “Marţi vom înregistra contractele jucătorilor nou veniţi, iar Flavius va decide pe cine se va baza în meciul de debut, contra Craiovei” a declarat preşedintele executiv al CSM, Adrian Ambrosie, care a prezentat modul în care se va face deplasarea: “Am fi vrut să plecăm spre Severin joi, cu avionul, până la Timişoara, apoi, cu autocarul. Nu am găsit bilete de avion, aşa că vom pleca miercuri, cu avionul, până la Bucureşti. Vom sta o noapte în Capitală şi vom pleca joi, cu autocarul la Severin”. CSM îşi va prezenta lotul în această seară, de la ora 20:30, în Grădina Palas. 
 
 

    

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii