Copilă de 14 ani răpită din familie, violată şi filmată de doi derbedei

vineri, 21 noiembrie 2014, 02:56
1 MIN
 Copilă de 14 ani răpită din familie, violată şi filmată de doi derbedei

Doi tineri au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile după ce au luat cu forţa o minoră din locuinţa acesteia, au violat-o şi au filmat scena.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism Iaşi au soluţionat un dosar de viol cu o victimă de 14 ani. Doi tineri din judeţ, Constantin şi Mihăiţă Cărăbuş, de 30, respectiv 33 de ani, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

Potrivit procurorilor, cei doi ar fi comis fapta în noapte de 8 spre 9 septembrie, atunci când profitând că părinţii victimei nu se aflau acasă au intrat prin efracţie în locuinţa acesteia şi au scos-o de acolo cu forţa pe victima de 14 ani. Fata dormea alături de fratele ei de 12 ani când a fost ridicată şi dusă în curtea imobilului, unde a fost bătută.

Anchetatorii mai spun că cei doi agresori au întreţinut două raporturi sexuale cu minora, în timp ce un al treilea bărbat, cercetat în stare de libertate, a filmat scenele. „Ulterior, inculpaţii au transportat-o pe minoră înapoi în locuinţă, ameninţând-o cu cuţitul la gât că, dacă va spune cuiva ce s-a întâmplat, o vor omorî“, au precizat anchetatorii ieşeni.

Comentarii