Cristi Borcea tot face cinste în puşcărie de când i s-a născut fetiţa

miercuri, 26 august 2015, 07:00
1 MIN
 Cristi Borcea tot face cinste în puşcărie de când i s-a născut fetiţa

Cristi Borcea (45 de ani) radiază de fericire de o lună de când familia i s-a mărit. Soţia sa Alina (31 de ani), aflată peste hotare, în America, a născut o fetiţă superbă pe nume Gloria Elena. Doctorii i-au dat nota 10.

“A fost foarte bucuros şi a făcut masă îmbelşugată, cu sucuri, cafea, ceaiuri, sendvişuri, ce a primit şi el la pachet, a mai cumpărat din penitenciar. Îşi vede copilul în poză. Abia aşteaptă să treacă timpul mai repede să fie eliberat. I-au trecut şi durerile, l-a ajutat mult vremea răcoroasă. De la căldură are palpitaţii, era slăbit“, a povestit Miron Cozma.

Cozma mai spune că Borcea şi-a pus poza fetiţei, printată pe o foaie de hârtie, deasupra patului de la infirmerie şi adoarme cu gândul la momentul în care o va ţine în braţe. Dar mai are de aşteptat, pentru că Alina va mai rămâne cel puţin o lună peste hotare.

Micuţa Gloria Elena, venită pe lume pe 25 iulie, într-o maternitate din Miami, este cel de-al şaselea copil al omului de afaceri Cristi Borcea. Acesta mai are trei copii din prima căsătorie, cu Mihaela (Patrick şi gemenii Antonia Melissa şi Mihai Angelo), un băieţel, George Alexandru, din mariajul cu Alina Borcea, născut tot la Miami, şi încă o fată dintr-o relaţie cu o avocată, care l-a dat în judecată pentru recunoaşterea paternităţii şi a câştigat.

click.ro

 

 

Comentarii