CRUNT (FOTO)! A intrat cu BMW-ul în copac şi i-a ucis pe tinerii de pe bancheta din spate

luni, 06 iulie 2015, 01:57
2 MIN

Maşina s-a izbit extrem de violent într-un copac, în plină noapte, lângă Mirosloveşti. Un alt accident a avut loc tot în plină noapte, la intersecţia Cotnari din Iaşi.

Doi pasageri dintr-un autoturism BMW care s-a izbit sâmbătă noaptea de un copac la Mirosloveşti au decedat pe loc. Culmea, şoferul în vârstă de 22 de ani, Ionuţ Leoca, din Galaţi, a fost rănit uşor şi se află internat la spitalul din Paşcani.

Accidentul teribil a avut loc puţin după ora 24, în curbele dintre localităţile Mirosloveşti şi Ciohorăni. Potrivit poliţiştilor, şo­ferul maşinii circula cu viteză mare, iar într-o curbă a pierdut controlul volanului şi s-a izbit cu partea laterală de un copac aflat pe marginea drumului. Victimele aflate pe bancheta din spate a maşinii au fost scoase dintre fiarele contorsionate cu ajutorul pompierilor de la descarcerare, însă nu s-a mai putut face nimic pentru ele şi a fost declarat decesul.

„Poliţiştii au fost sesizaţi despre producerea unui accident, iar din primele cercetări se pare că este vorba despre neatenţie. A fost deschis în acest caz un dosar penal, iar cercetările continuă“, a precizat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Poliţiei. Şoferul autoturismului este din Galaţi.

Un alt accident a avut loc sâmbătă noaptea, în intersecţia de la Cotnari. În jurul orei 3, în intersecţie s-au ciocnit violent un Logan aparţinând firmei de pază MTS (Molid Secu­ritate) şi un autoturism care circula regulamentar.

Maşina de la MTS circula dinspre bulevardul Nicolae Iorga către Ţesătura, iar cealaltă maşină, dins­pre Podu Roş către Granit. În ur­ma coliziunii dintre cele două autovehicule, Loganul MTS s-a răsturnat pe cupolă, dar nu a fost rănit nimeni. Cei doi şoferi implicaţi în accident au fost testaţi cu alcooltestul, dar nu consumaseră alcool înainte de a se urca la volan.
 

Comentarii