CSM Poli, cu gândul la victorie

sâmbătă, 18 martie 2017, 02:43
3 MIN
 CSM Poli, cu gândul la victorie

 Echipa pleacă mâine din Iaşi pentru meciul de luni cu Pandurii

 
 
 
CSM Politehnica Iaşi va efectua astăzi ultimul antrenament în Copou înaintea disputei cu Pandurii Târgu Jiu, din etapa a II-a a play-out-ului Ligii I de fotbal. Gândurile ieşenilor înaintea partidei care va avea loc luni, la Turnu Severin, cu începere de la ora 20:30, au fost exprimate într-o conferinţă de presă care a fost organizată ieri la stadionul din Copou, la care au participat antrenorul principal Eugen Neagoe şi mijlocaşul Cătălin Ştefănescu.
Ambii s-au arătat optimişti că Iaşul va câştiga. “Avem mari aşteptări de la primul joc în deplasare din play-out. Întâlnim o echipă care a crescut în ultima perioadă. Acelaşi lucru pot să-l spun şi despre noi. E un lucru bun, care ne dă speranţe şi convingerea că putem câştiga acest joc. Ne dorim foarte mult să realizăm acest lucru. Sper să avem o evoluţie bună şi să demonstrăm că merităm acest lucru. Avem un moral mai bun după ultimele rezultate, sper să legăm a treia victorie consecutivă. Băieţii par a fi concentraţi, conştienţi de importanţa partidei, sunt motivaţi şi bine pregătiţi fizic” a spus tehnicianul, care a fost completat de fotbalist: “Ne aşteaptă o partidă dificilă, cu o echipă care are jucători tineri, de calitate. Vrem să abordăm meciul la victorie şi să o şi câştigăm. În primul meci din acest an am remizat la Severin, după o greşeală a lui Mihalache, de această dată sperăm să câştigăm. Suntem mai buni, avem un moral mai bun după ultimele două victorii, ne antrenăm foarte bine. În ce mă priveşte, nu mă gândesc acum la ce voi face din vară, mai ales că nimeni de la Steaua, clubul care m-a împrumutat un an la Iaşi, nu m-a căutat. Sunt concentrat la cele 13 meciuri pe care le mai avem de jucat în acest campionat”.

Din delegaţia CSM care va face deplasarea mâine din Iaşi nu va face parte Daisuke Sato, care a plecat de ieri spre ţara natală, jucătorul de bandă stângă fiind convocat la echipa naţională a statului Filipine. Un mic semn de întrebare plana ieri şi asupra lui Andrei Cristea: “Andrei are mici probleme, după un antrenament, din cauza terenului, cred însă că totul va fi în regulă la ora jocului” a spus Neagoe. 

PS: Etapa a II-a, play-off: CFR Cluj – Astra Giurgiu 3-2 (2-1). Paun (’15), Deac (’45^1) Omrani (’72) / Ionita (‘3), Sapunaru (’90). Antal (CFR) a ratat un penalty in min. 76; Clasament play-off: 1. Steaua – 27 p; 2. Viitorul – 27 p; 3. CFR 25 p; 4. Craiova – 23 p; 5. Astra – 23 p; 6. Dinamo – 22 p. 

 

 

 

Comentarii