Doborât de fermentarea vinului: bărbat scos aproape mort din beci

marți, 10 octombrie 2017, 16:14
1 MIN
 Doborât de fermentarea vinului: bărbat scos aproape mort din beci

Incep să apară primele victime ale vinului fermentat în spaţii închise. Un bărbat în vârstă de 68 de ani a fost găsit inconştient în beci după ce s-a intoxicat cu dioxid de carbon, rezultat din fermentaţia vinului pe care acesta îl făcea în propria gospodărie. Incidentul s-a produs ieri, în jurul orei 14.50, în satul Verşeni din comuna Mirosloveşti, când un echipaj medical de tip C2 cu medic al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Iaşi, substaţia Paşcani, a fost solicitat să intervină la faţa locului. 

Când salvatorii au ajuns acolo, bărbatul era deja scos din beci de un echipaj de pompieri care era prezent la faţa locului. „Bărbatul prezenta hipotermie moderată, edem pulmonar acut, comă de gradul I şi etilism acut. A fost dus la Compartimentul de Primiri Urgenţe de la Spitalul Municipal Paşcani pentru investigaţii de specialitate“, a precizat Nicolai Pralea, asistent medical principal şi purtător de cuvânt al SAJ Iaşi. Membrii echipajului medical au precizat că, deşi bărbatul se afla în stare destul de gravă, a fost găsit la timp, fiindu-i salvată viaţa. 

 

 

Comentarii