Doi ieşeni urmăriţi internaţional, prinşi în Italia şi Spania

miercuri, 22 iulie 2015, 01:54
1 MIN
 Doi ieşeni urmăriţi internaţional, prinşi în Italia şi Spania

Doi ieşeni care au fost condamnaţi de judecători la ani de închisoare au fost prinşi în Italia şi Spania, unde sperau să nu fie găsiţi.

Unul dintre ei a fost condamnat la închisoare deoarece a fost prins la volanul unui autoturism deşi nu avea permis de conducere, iar celălalt pentru că a înşelat administratorii de la mai multe societăţi comerciale. “A fost depistat şi reţinut în Italia Adrian S., de 31 de ani, din oraşul Hârlău, care se sustrăgea executării pedepsei cu închisoarea având de executat un an pentru săvârşirea unei infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere, conform unui mandat de executare a pedepsei emis de Judecătoria Târgu Neamţ.

În fapt, s-a reţinut că bărbatul a condus pe drumurile publice un autoturism fără a avea permis de conducere şi a fost implicat într-un accident soldat cu pagube materiale”, a precizat Alexandru Chelaru, din cadrul Poliţiei Iaşi. Bărbatul prins în Spania era dat în urmărire naţională şi internaţională. Este vorba despre Gheorghe N., în vârstă de 68 de ani, din municipiul Iaşi, care se sustrăgea de la executarea unei pedepse de patru ani închisoare. Acesta a încheiat mai multe contracte comerciale cu câteva firme plătind cu file cec fără acoperire.

 

Comentarii