Două accidente în Nicolina, în aceeaşi zi, provocate de pietonii ieşeni

joi, 17 septembrie 2015, 10:42
1 MIN
 Două accidente în Nicolina, în aceeaşi zi, provocate de pietonii ieşeni

Ieri, două accidente soldate cu victime în cartierul Nicolina au fost provocate de ieşeni care au traversat strada cum au vrut. Unul a ignorat culoarea semaforului, celălalt era băut.

Primul accident a avut loc la ora 09.35, pe şoseaua Nicolina. Vasile C. (48 ani) din comuna Bîrnova, judeţul Iaşi conducea o autoutilitară și înaintea intersecţiei cu Aleea Tudor Neculai, a surprins și accidentat pe Lucian M. (24 ani), din judeţul Neamţ, student, angajat neregulamentar în traversarea strazii pe culoarea roşie a semaforului electric aflat în funcţiune, adresat pietonilor. În urma accidentului rutier a rezultat rănirea gravă a pietonului care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În aceeași zi, în jurul orelor 16.20, I. Robert, de 32 ani, din Iaşi în timp ce conducea un autoturism pe sos. Nicolina, dinspre Podu Ros, către SC Fortus, înaintea intersecției cu str. Sălciilor, a surprins şi accidentat pe G.Ionel, de 42 ani, din com. Probota care era angajat în traversarea neregulamentară a străzii, în fugă și prin loc nepermis pietonilor. Acesta a fost accidentat ușor fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto nu consumase băuturi alcoolice însă pietonul avea o alcoolemie în aerul expirat de 0,72 MG/L.

Comentarii