Două meciuri în Copou

sâmbătă, 02 septembrie 2017, 01:43
2 MIN
 Două meciuri în Copou

 

De la ora 11:00, Ştiinţa Miroslava – Academica Clinceni, în Liga a II-a, de la ora 18:00, CSM Poli dispută un test cu Speranţa Nisporeni
 
 
Stadionul “Emil Alexandrescu” găzduieşte astăzi două meciuri de fotbal.
De la ora 11:00, în etapa a VI-a a Ligii a II-a de fotbal, Ştiinţa Miroslava primeşte replica formaţiei Academica Clinceni. Şifonată rău tare la ultimul meci disputat în Copou, când a cedat cu 0-9 în faţa Chindiei Târgovişte, Ştiinţa a prins culoare în obraji după ultima rundă disputată, când a bifat primul succes din acest sezon, 2-1 în deplasare cu Metaloglobus Bucureşti. Firesc, gruparea care are patru puncte şi se situează pe locul XVII al clasamentului şi-a propus să obţină o victorie şi pe teren propriu. Pe lângă moralul bun, gazdele se bazează şi pe faptul că echipa din Clinceni, care este pregătită de Erik Lincar, nu este în formă, Academica pierzând acasă, 2-3, în ultima rundă, cu ASU Poli Timişoara. Oaspeţii au rămas astfel cu 7 puncte şi se situează pe poziţia a XII-a. Iată şi celelalte meciuri ale etapei: ASA Târgu Mureş – Dacia Brăila (disputat aseară, scor 2-1); Sportul Snagov – Dunărea Călăraşi, Olimpia Satu Mare – CS Afumaţi, Foresta Suceava – Metaloglobus Bucureşti, Luceafărul Oradea – Chindia Târgovişte, Ripensia Timişoara – FC Argeş, ASU Poli Timişoara – CS Mioveni (astăzi), Pandurii – Hermannstadt (mâine).

După amiază, de la ora 18:00, CSM Poli joacă un meci de verificare în compania Speranţa Nisporeni, echipă care se clasează pe locul VI în prima ligă moldovenească, unde activează zece echipe. La fel ca Iaşul, Speranţa a acumulat nouă puncte în opt meciuri disputate în acest sezon, echipa din Nisporeni fiind însă foarte aproape de ultimul loc, de care o despart două puncte. În amicalul cu moldovenii, antrenorul Flavius Stoican va conta pe Salim Cissé, jucător despre a cărei venire “Ziarul de Iaşi” v-a informat cu mai mult timp în urmă. “Dacă nu va apărea nimic neprevăzut, sâmbătă îl voi urmări pe Cissé, atacantul de careu pe care-l testăm. Din păcate, stoperul Calu nu va intra, el având în continuare unele probleme de natură medicală” a spus tehnicianul vineri dimineata. Conform site-ului oficial al clubului, vineri seara jucatorul guineean a semnat un contract pe doua sezoane cu CSM Poli.

 

Comentarii