Dragnea, se aude? Femeie violată de un bărbat eliberat în urma recursului compensatoriu

joi, 02 noiembrie 2017, 19:16
1 MIN
 Dragnea, se aude? Femeie violată de un bărbat eliberat în urma recursului compensatoriu

Un bărbat a fost arestat în Capitală, fiind acuzat că a violat şi tâlhărit o femeie pe Calea Moşilor, la trei zile după ce a fost eliberat din închisoare, unde a stat 9 ani pentru viol, el beneficiind de legea recursului compensatoriu, informează Agerpres.

Conform Adevărul, acesta fusese condamnat în 2008 pentru violarea unei fetiţe de 13 ani. Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti informează că, în dată de 22 octombrie 2017, în jurul orei 3 dimineaţa, în timp ce se afla pe Calea Moşilor, nr. 292, prin constrângere fizică şi morală, inculpatul a întreţinut un raport sexual şi un act sexual oral cu persoana vătămată, după care, prin ameninţarea cu acte de violente, i-a sustras acesteia un telefon mobil şi suma de 50 de lei. Procurorii susţin că bărbatul a fost condamnat, în cursul anului 2008, la 10 ani închisoare cu executare pentru comiterea unei infracţiuni de viol şi a fost eliberat în dată de 19 octombrie 2017, beneficiind de prevederile Legii nr. 169/2017 privind recursul compensatoriu, care prevede scăderea din pedeapsă a 6 zile pentru 30 zile petrecute în detenţie în condiţii necorespunzătoare.

Bărbatul a fost reţinut de procurori, iar pe 1 noiembrie, Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti a decis arestarea lui preventiva pentru 30 de zile pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi tâlhărie calificată.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii