Drumarului îi stă bine cu călătoria la DNA

joi, 18 mai 2017, 01:50
3 MIN
 Drumarului îi stă bine cu călătoria la DNA

Iote că au trecut deja două zile de la descinderea DNA la Casa cu Pătrate şi apele tot nu s-au limpezit acolo, ca să afle şi boborul curios, dar şi presa scormonitoare, cu cine au avut treabă procurorii de fapt, cine a înhăţat şpăgoiul şi cine l-a dat, precum şi alte detalii picante care, fără îndoială, vor apărea în perioada următoare. 

Până una sau alta, haideţi să vă oferim noi niscai observaţiuni care să vă pună puţin pe gânduri, şi care, chiar dacă nu vă vor lumina, măcar ar putea oferi o luminiţă dinspre capătul tunelului de la ţuhaus. Aşadar, cât priveşte informaţiile că şeful de la Drumuri şi Poduri a fost săltat şi dus la DNA, dar şi audiat acolo, chestiune ce a dus scenariile într-o anumită direcţie, cică treaba stă olecuţă mai harcana.

Concret, cică după ce anchetatorii veniţi la CJ au ridicat documentele şi calculatoarele din birouri, după ce le-au pus în maşini şi după ce au dat cheie să plece, unul dintre băieţii de la DNA a rămas pe din afară: nu mai încăpea. Şeful de la Drumuri, băiat gigea, s-a oferit el să îl ducă pe respectivul la slujbă înapoi. Iar când au ajuns acolo, după discuţii tematice în maşină, acelaşi şef s-a oferit să intre şi să le mai spună câteva chestiuni organizatorice, fără a avea nici o calitate juridică în toată treaba.

Ca urmare, iată că ne putem gândi la un spectru mai larg de mânăreli, având în vedere că acest şef are doar câteva luni de când a fost pus acolo, deci nu e vorba doar de mânărelile din ultimele luni, corect? Adică, cum zice şi prognoza, ceaţă şi mai mare… iar ca să fie ceaţa nu numai mare, dar şi mai deasă, ia’n cetiţi şi rândurile de la jos!

Bomba bombelor: e băgat Bucureştiul pe fir!

Al doilea aspect, unul muuuult mai interesant, în legătură cu descinderea de ieri de la CJ ar fi legat de echipa care a venit acolo să ridice documente. Un bun cunoscător al echipei de la DNA Iaşi ne-as şoptit ieri o chestiune care ne-a pus pe gânduri, stimaţi telespectatori. Cum ştim cu toţii, ancheta de la CJ este a DNA Iaşi, corect? Corect! Boon…

Sursa noastră de care vă povesteam mai sus spune că s-a uitat atentă pe imaginile filmate de la descindere şi, printre anchetatori, a recunoscut un personagiu care nu este de la Iaşi, ci de la DNA Bucureşti, unul care a lucrat şi în alte dosare de răsunet, precum, de-un par egzamplu, în cel al lui Nicuşor Constantinescu de la CJ Constanţa, care s-a lăsat cu ani grei de puşcărie. Hopa!? Asta chiar că schimbă socoteala! Ba chiar am zice că dă cu rest, şi încă dă cu un rest mai mare decât câtul, nu aşa vi se pare?

PS: Una scurtă dar vioaie la final şi despre politichia de la Bucale, unde se aşteaptă marea bombă: cică Dragnea şi cu Grindeanu sunt deja la cuţite, nu-şi mai vorbesc de vreo săptămână, iar schimbarea acestuia din urmă din fruntea guvernului ar fi o chestiune de zile. Pune cineva pariu pe Shhaideh?

Comentarii