E varză în acte la Rapid

luni, 24 august 2015, 01:43
2 MIN
 E varză în acte la Rapid

Portarul Virgil Drăghia spune că la gruparea giuleşteană contractele nu sunt înregistrate

 
Portarul formaţiei Rapid, Virgil Drăghia, a declarat, sâmbătă, că la gruparea giuleşteană sunt probleme importante deoarece contractele jucătorilor semnate în această vară nu au fost înregistrate la FRF, iar conducerea doreşte să le schimbe prin micşorarea bonusurilor şi a primelor de promovare. "Sunt problemele cu contractele jucătorilor, nu au fost înregistrate şi cei din conducere vor să fie schimbate acum, lucru care nu este normal. S-au semnat nişte contracte… şi acum sunt probleme la bonusuri, la primele de promovare… şi apoi, nu e normal să semnezi un contract acum două-trei săptămâni şi să nu fie înregistrat nici până în ziua de azi. Sperăm să se rezolve problemele, avem nişte promisiuni", a spus Drăghia.  Întrebat dacă jucătorii vor intra în grevă aşa cum au intenţionat să facă şi înaintea amicalului de sâmbătă cu Al Ittihad Kalba, Drăghia a răspuns: "Răbdarea s-a cam dus, dar avem nevoie de linişte. Trebuie să promovăm neapărat din primul an, iar fără linişte nu se poate".
Virgil Drăghia a explicat că nu a semnat până în prezent contractul cu FC Rapid, deşi mai este doar o săptămână până la începerea Ligii a II-a. "Situaţia mea nu s-a schimbat, negociez în continuare cu conducerea, sperăm să ne înţelegem. E aceeaşi problemă cu contractul", a precizat Drăghia.
Formaţia Rapid a încheiat la egalitate, scor 1-1, sâmbătă, pe Stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu, partida amicală cu echipa din Emiratele Arabe Unite, Al Ittihad Kalba, ultima înaintea începerii ediţiei 2015-2016 a Ligii a II-a.

Comentarii