Elevul de 13 ani care a sărit din tren la Ruginoasa, din păcate în stare gravă

vineri, 16 decembrie 2016, 02:58
2 MIN
 Elevul de 13 ani care a sărit din tren la Ruginoasa, din păcate în stare gravă

El a aţipit pentru puţin şi şi-a dat seama după pornirea trenului că trebuia să coboare.

Elevul de 13 ani din Ruginoasa care a sărit alaltăieri dintr-un tren aflat din mers în cursul zilei de miercuri, fiind izbit apoi de un tren ce venea din faţă, se află internat în stare gravă la Spitalul de Copii „Sf. Maria“ din Iaşi.

Iniţial, de la locul accidentului, acesta a fost transportat la Spitalul Municipal din Paşcani de către un echipaj medical al Serviciului de Ambulanţă Judeţean, substaţia Paşcani. În cursul serii însă a fost transferat la Iaşi, pentru investigaţii suplimentare de specialitate, starea lui fiind gravă.

„Cazul este unul grav, nu este unul simplu deloc. Imediat ce a fost adus, au fost făcute investigaţiile necesare, echilibrat apoi în Unitatea de Primire Urgenţe, deoarece starea lui era una critică. Copilul are politraumatisme, traumatism cranio-cerebral, plăgi prin căzătură, contuzie pulmonară“, a precizat dr. Tamara Solange Roşu, medic-şef UPU al Spitalului de Copii

Acesta se află momentan internat în Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă, unde primeşte tratament de specialitate.

Accidentul a avut loc miercuri, în jurul orei 13, când copilul a sărit din trenul care deja pornise din staţie, deoarece a adormit şi şi-a dat seama târziu că trebuia să coboare în localitatea natală.

CITIȚI ȘI:

Îngerul i-a fost alături. Un elev trăiește după ce a sărit dintr-un tren și a fost lovit de altul

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii