Emacu pleacă, Manolache ales preşedinte la UNPR Iaşi. „Am desfuzionat”, spune acesta

joi, 21 septembrie 2017, 08:02
1 MIN
 Emacu pleacă, Manolache ales preşedinte la UNPR Iaşi. „Am desfuzionat”, spune acesta

„Nu e vorba de un divorţ de PMP, este o «desfuzionare». Acesta este termenul potrivit“, a comentat Mircea Manolache, proaspăt realesul preşedinte al Organizaţiei Judeţene a UNPR Iaşi, relaţia dintre cele două formaţiuni aliate la alegerile parlamentare de anul trecut.

„În acest moment, suntem un partid de sine stătător, avem legitimitate, avem un statut, existăm şi mergem înainte“, a subliniat Manolache.

Alegerea conducerii filialei locale a partidului a avut loc aseară, în cadrul Conferinţei Organizaţiilor Municipală şi Judeţeană, pe fondul reorganizării lui la nivel naţional, în urma ruperii acordului de fuziune cu cei de la Mişcarea Populară.

Cei peste 400 de participanţi au votat componenţa Biroului Permanent Judeţean: preşedinte Mircea Manolache, 13 vicepreşedinţi, – între care şi colegul de Consiliu Judeţean al lui Manolache, Iulian Tărăboanţă -, şi 15 membri.

În cuvântul său, Manolache i-a mulţumit fostului preşedinte al filialei, Gheorghe Emacu (care se va ocupa la Bucureşti de reorganizarea formaţiunii), „pentru tot ceea ce a făcut pentru noi ca echipă“, ex-deputatei Luminiţa Iordache, membru fondator al filialei, şi participanţilor, cărora le-a cerut „să fie alături de echipa de la judeţ, de cea de la municipiu“ şi „să fim o familie“

Comentarii