S-a dat startul SuperConcursului Primaverii! Premii de 25.000 lei

Faci casa buna cu Ziarul de Iasi

miercuri, 17 aprilie 2013, 01:49
2 MIN
 Faci casa buna cu Ziarul de Iasi

Nu trebuie sa cheltuiesti un sac de bani pentru confortul tau! Editia tiparita a Ziarului de Iasi a lansat incepand cu 9 aprilie o noua editie a SUPERCONCURSULUI PRIMAVERII – "Faci casa buna cu Ziarul de Iasi". Premiile puse la bataie sunt in valoare de 25.000 lei!!!

Expo-Mobila  iti bate la usa cu  un set de MOBILA DE DORMITOR, VEGA iti ofera o BAIE COMPLETA  iar TAMPLARIA ti-o schimba Uniplast cu una nou-nouta, din PVC. BUCATARIA o improspatam cu mobilier Ispal iar DAS te incalzeste  cu o centrala termica BOSCH.  Vilscom aduce eleganta cu MOBILIERUL DIN FIER FORJAT iar  Tec Telecom pune aer conditionat ca sa putem, in sfarsit,  rasufla usurati.

Pentru a participa la concurs trebuie doar sa cumperi  Ziarul de Iasi, sa aduni cate un set de 3 taloane cu numere diferite si sa le trimiti la adresa precizata in regulament sau sa le depui la centrele noastre de Mica Publicitate. Poti castiga:

Premiul 1 – Mobila de dormitor in valoare de 8680 lei,  oferita de EXPO-MOBILA.

Premiul 2 – O baie completa cu faianta si gresie Cesarom si obiecte sanitare Cersanit oferite de VEGA. Valoarea premiului este de 4000 lei.

Premiul 3Timplarie PVC tip termopan  in  valoare de  lei 3567 lei,  oferita de UNIPLAST – partener Deceuninc.

Premiul 4 – O centrala termica Bosch in valoare de  2500 lei, oferita de DAS, distribuitor Bosch

Premiul 5 – Pat si cuier din fier forjat in valoare de 2556 lei,  oferite de VILSCOM.

Premiul 6 – O bucatarie in valoare de 2000 lei, oferita de ISPAL.

Premiul 7 – Un aparat de aer conditionat in valoare de 1500 lei, oferit de TEC TELECOM.

Regulament de concurs:

Taloanele de concurs, numerotate de la 1 la 12, apar in editia tiparita a Ziarului de Iasi in fiecare marti, miercuri si joi,  in perioada 9 aprilie – 2 mai. Pentru a participa la concurs este suficient sa adunati cite un set de 3 taloane cu numere diferite (de exemplu setul poate cuprinde un talon cu numarul 1, un talon cu numarul 5,  si un talon cu numarul 12).  Plicurile continind seturi complete de cite 3 taloane pot fi depuse la centrele de mica publicitate ale Ziarului de Iasi  sau pot fi trimise prin posta la  OP 10 CP 2090, pina la data de 16 mai, cu precizarea "Concurs – Faci casa buna cu Ziarul de Iasi". Stabilirea castigatorilor va avea loc pe 20 mai 2013. Nu se acorda contravaloarea in bani a premiilor.

Comentarii