GALERIE IMAGINI Petrecere inedită de Halloween, la Şcoala Seven Hills

vineri, 31 octombrie 2014, 19:22
2 MIN

Singura şcoala din zona Moldovei unde se învaţă exclusiv în limba engleză, "Seven Hills”, a organizat o petrecere inedită de Halloween în cursul zilei de vineri la care au participat, pe lângă copii şi profesorii şi părinţii, toţi costumaţi specific pentru această sărbătoare americană.

 „Copiii au muncit toată săptămâna, luni au venit cu idei şi cu planul acestei petreceri, iar zilele următoare au scobit bostani şi au lucrat la o parte din costume şi decoruri. Surpriza noastră a fost că părinţii au venit şi ei mascaţi de Halloween”, a declarat Liliana Romaniuc, directorul Şcolii Seven Hills.

VEZI GALERIA FOTO

Şi ca să fie în ton cu momentul artistic, părinţii au optat pentru costume asortate cu cele ale copiilor. La petrecere au participat peste 30 de elevi, iar moderatorul întregului spectacol a fost Emerich Ghercă, profesor de muzică şi instrument la această şcoală. „Ne e frică de tren, de politicieni, de tot ce poate să ne facă rău. Primul sentiment cu care ne naştem este teama şi de ce să nu-i dedicăm o sărbătoare?”, s-a întrebat acesta.

Au existat astfel în public părinţi vampiri, mămici vrăjitoare şi nelipsitul personaj cu coasă. Printre costumaţiile copiilor s-au numărat şi schelete, Căpitan America, Omul Păianjen, pisici, zâne, o cioară, un crocodil şi celebrul personaj Dracula.

Petrecerea a început cu o paradă a costumelor, unde fiecare copil a făcut piruiete în faţa publicului, apoi a urmat o poveste înfricoşătoare spusă de moderator, iar spre final au urmat două momente artistice. Emerich a interpretat la pian o melodie cu specific de Halloween, iar mai apoi una la violoncel. Şi pentru că micuţii abia au aşteptat prăjiturile, petrecerea s-a încheiat cu dans.

Întrebat de ce şi-a ales un costum de drăcuşor, Cosmin a răspuns: „Pentru că-mi plac drăcuşorii, şi vampirii, şi fantomele!”.

 

Comentarii