Handbaliştii iernează pe locul V

luni, 15 decembrie 2014, 02:43
2 MIN
 Handbaliştii iernează pe locul V

CSM Focşani – Politehnica Unistil Iaşi 24-23 (13-13), în ultima etapă a turului Diviziei A de handbal masculin

 
Politehnica Unistil Iaşi a pierdut ultimul meci oficial al anului. Sâmbătă, la Foşcani, în faţa CSM, echipa ieşeană a cedat cu 23-24 (13-13), într-o partidă din ultima etapă a turului, disputată în devans.
“Am condus în permanenţă în prima repriză, chiar şi la diferenţe bune, 4-0 ori 7-4 în minutul 15, fiind egalaţi înainte de pauză. Repriza a doua a fost foarte echilibrată. Până în minutul 46, când gazdele au luat avantaj prima oară în meci, 19-18, am condus cu un gol, apoi eram egalaţi. Focşaniul a avut iniţiativa până în minutul 57, când am revenit noi la conducere, 23-22. Din păcate, am primit două goluri pe final, nu am reuşit să marcăm, fiind privaţi şi de primirea unei aruncări de la 7 metri” a povestit Cornel Bădulescu, directorul tehnic al echipei ieşene, care a precizat şi autorii golurilor oaspeţilor: “Dumitrache a dat şapte goluri, toate în repriza a doua, când l-am mutat de pe extrema dreaptă pe cea stângă, Dîl – 4, Vulpe – 4, Dimofte, Folescu, Czari şi Dumitraş câte 2”.

Poli încheie anul pe locul V în Seria A, cu 30 de puncte din 13 meciuri. Pe primul loc se află CSM Ploieşti, cu maximum de puncte din 12 partide, podiumul este completat de CSU Galaţi şi HC Argeş Piteşti, cu 33 de puncte, iar pe IV este Focşaniul, care are un golaveraj superior Iaşului.

Comentarii