Ieşenii amatori de chilipiruri sunt aşteptaţi sâmbătă la Bazar Solidar

marți, 12 iulie 2016, 16:18
1 MIN
 Ieşenii amatori de chilipiruri sunt aşteptaţi sâmbătă la Bazar Solidar

Haine, accesorii şi alte produse la preţuri mici pot fi găsite sâmbătă, la Bazarul Solidar, care va fi amenajat la REDU. Ieşenii cu chef de cumpărături pot achiziţiona cu câţiva lei fuste, rochiii, pantaloni, blugi, tricouri şi accesorii, surpriza organizatorilor constând într-un pahar cu limonadă, cu care clienţii se pot răcori, dar şi muzică bună.

 „Toate veniturile realizate vor fi reinvestite în dezvoltarea întreprinderii sociale REDU care urmăreşte reducerea impactului negativ asupra mediului şi comunităţii creat de industria textilă. Dacă aveţi haine şi accesorii care nu vă mai sunt de folos, ni le puteţi dona oricând sau chiar în ziua evenimentului. O parte din ele le vom valorifica şi transforma în produse noi, le vom dona către familii defavorizate economic sau le vom expune spre vânzare în cadrul Bazarului Solidar la preţuri foarte mici. Deoarece suntem prieteni ai consumului responsabil, vă recomandăm să veniţi la voi cu propriile genţi (sacoşe de pânză, ambalaje reutilizabile) în care să transportaţi produsele achiziţionate“, este mesajul organizatorilor.

Tot la Bazar Solidar, doritorii pot participa la Atelierul de brodat, care va dura aproximativ 2-3 ore. Taxa de aprticipare este de 25 de lei de persoană, iar numărul total de locuri este limitat, doar 15 persoane putând participa. Cei interesaţi se pot înscrie pe site-ul: bit.ly/A8bit . Înscrierile şi achitarea taxei pentru atelierul de brodat se face până joi, ora 22, prin transfer bancar în contul RO27BACX0000000857400000 sau cash la sediul REDU sau CUIB. Accesul la Bazar Solidar este gratuită pentru toată lumea. 

Comentarii