N

Jucătorii de la CSMS se odihnesc la Snagov şi joacă mâine la Clinceni

N

joi, 01 mai 2014, 01:50
2 MIN
 Jucătorii de la CSMS se odihnesc la Snagov şi joacă mâine la Clinceni

\N

 


 
 
CSMS Iaşi a plecat ieri, după antrenamentul de dimineaţă, din Copou. Delegaţia ieşeană urma să ajungă aseară la Snagov, pentru a înnopta la hotelul Mirage. În cursul dimineţii de astăzi, antrenorul Marius Lăcătuş va coordona o şedinţă de pregătire la Baloteşti, acolo unde se va derula ultima repetiţie înaintea disputei de mâine cu FC Clinceni. Sosirea în localitatea unde se va derula partida este prevăzută în dimineaţa meciului, drumul Snagov (unde se va dormi şi joi noapte) – Clinceni urmând a fi făcut, conform preşedintelui CSMS Iaşi, Florin Prunea, în jumătate de oră. Şeful executivului ieşean a explicat şi de ce meciul dintre Clinceni şi CSMS se va disputa vineri, cu o zi mai devreme faţă de celelate meciuri din etapa a treia a play-off-ului Ligii a II-a de fotbal: “Etapa a patra a play-off-ului se derulează miercurea viitoare. Noi jucăm cu Rapidul, iar Clinceni la Slobozia. Şi nouă şi lor ne-a convenit să jucăm vineri, pentru a avea o zi în plus pentru pregătirea partidelor din runda intermediară. Am făcut cerere şi ni s-a aprobat. Aşa, mai şi echilibrăm numărul de zile dintre etape: şase între runda a doua şi a treia, cinci plus câteva ore între partidele cu Clinceni şi Rapid”.
Tonusul delegaţiei ieşene era foarte bun ieri, înainte de plecarea spre Clinceni. Cum gruparea din Copou nu a organizat o conferinţă de presă, iar antrenorul principal Marius Lăcătuş a refuzat dialogul cu reprezentanţii mass-media, pulsul echipei a fost expus de fotbaliştii Alessandro Caparco şi Gabriel Bosoi. “Avem un meci foarte greu la Clinceni, însă mergem la victorie. Sperăm din tot sufletul să luăm trei puncte, ca să ne creăm un avantaj foarte mare faţă de echipa pe care o întâlnim. Dacă batem la Clinceni facem un pas foarte important către promovare” a spus jucătorul de bandă dreaptă, a cărui optimism a fost împărtăşit şi de Caparco: “Am greşit la golul primit în meciul cu Slobozia şi le mulţumesc colegilor că au revenit şi au făcut să câştigăm. Suntem un grup bun, putem obţine un rezultat bun la Clinceni”.

Delegaţia care a făcut deplasarea în Ilfov cuprinde 19 jucători, singura absenţă forţată fiind cea a fundaşului dreapta Aleksandar Radovic, care este accidentat.

 

Comentarii