Lăsaţi fără obiectul muncii. Contrabandiştilor de ţigări din Iaşi le-a fost confiscată căruţa

miercuri, 20 august 2014, 01:56
2 MIN
 Lăsaţi fără obiectul muncii. Contrabandiştilor de ţigări din Iaşi le-a fost confiscată căruţa

Trei tineri contrabandişti din localitatea Victoria au fost prinşi în flagrant de poliţişti chiar în timp ce transportau cu căruţa două pachete vo­luminoase cu ţigări.

Marfa a fost ri­dicată de pe malul Prutului şi ur­mau să o predea mai departe, altor con­trabandişti. Cele două mii de pa­che­te cu ţigări, dar şi căruţa, au fost con­fiscate de poliţişti, până la fina­li­za­rea cercetărilor.

„În dimineaţa zi­lei de 18 august, în jurul orei 9, po­li­ţiştii din comuna Victoria au prins în flagrant pe Dan B., de 33 de ani, Ştefan B., de 22 de ani, şi Gheorghiţă M., de 21 de ani, toţi din localitate, care transportau cu o căruţă, pe drumul comunal care fa­ce legătura dintre satele Victoria şi Stânca, două colete ambalate în fo­lie de plastic neagră în care se a­flau 2.257 pachete de ţigări de pro­ve­nienţă Republica Moldova, res­pec­tiv 45.140 ţigarete. În urma cer­ce­tărilor s-a stabilit că ţigările au fost luate de persoanele respective în dimineaţa zilei, de pe malul râ­u­lui Prut. În cauză a fost deschis un do­sar penal pentru infracţiunea de con­trabandă“, a precizat Mădălin Ţăranu, comisar şef în cadrul Po­li­ţiei Iaşi.

Cei trei tineri sunt cercetaţi în stare de libertate şi sunt bănuţi că fac parte dintr-o reţea mai mare care se ocupă cu traficul de ţigări.
 

Comentarii