Liberalii, nemulţumiţi că Iaşul încă nu are o strategie de promovare

marți, 10 februarie 2015, 19:44
1 MIN
 Liberalii, nemulţumiţi că Iaşul încă nu are o strategie de promovare

Liberalii vor susţine orice iniţiativă a municipalităţii cu privire la candidatura Iaşului la titlul de Capitală Culturală Europeană.

Reprezentanţii PNL spun însă că îl vor susţine pe primarul Gheorghe Nichita în acest demers doar pentru ca aceasta să nu învinovăţească opoziţia de un eventual eşec al candidaturii.

„PNL va fi un partener al Primăriei, astfel încât candidatura Iaşului să beneficieze de o susţinere politică solidă. Nu vrem să-i dăm ocazia lui Nichita să spună că a pierdut candidatura pentru că nu a fost susţinut. Totuşi, primarul trebuie să se hotărască. Fie acceptă să colaboreze cu societatea civilă, Universitatea «Petre Andrei» şi directorul Muzeului Literaturii, Dan Lungu, oferindu-şi sprijinul, fie îşi asumă componenţa actuală a board-ului Fundaţiei Iaşi – Capitală Culturală“, a declarat liderul consilierilor locali PNL, Marius Dangă.

Acesta a cerut întocmirea de urgenţă a unei strategii de promovare a candidaturii Iaşului, apreciind că aceasta nu este nici măcar conturată în acest moment. Dangă a apreciat că este necesară întrunirea de urgenţă a Comisiei de Cultură din cadrul Consiliului Local pentru a analiza stadiul candidaturii Iaşului.
 

Comentarii