Licitaţie reluată la Direcţia de Drumuri Judeţene

marți, 12 septembrie 2017, 16:30
1 MIN
 Licitaţie reluată la Direcţia de Drumuri Judeţene

Direcţia Judeţeană de Administrare a Drumurilor şi Podurilor a publicat din nou, pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, primul lot al unei licitaţii lansate pe 20 iulie. 

Anunţul de atunci viza mai multe elemente de siguranţă rutieră: primul lot, în valoare de 281,4 mii de lei, se referea la montarea de indicatoare rutiere şi borne kilometrice, iar al doilea lot presupune execuţia marcajelor longitudinale, laterale şi transversale, cu un cost estimat de 503,7 mii lei. Data limită de depunere a ofertelor a fost 10 august. Însă dorinţa exprimată atunci de şeful DJADP, Sorin Babliuc – „În două luni vreau să văd lucrările începute!“ – s-a îndeplinit doar pe ceva mai mult de jumătate. Licitaţia pentru primul lot a fost anulată în ultima zi a lunii august, pe motiv că „au fost depuse numai oferte inacceptabile şi/sau inacceptabile“.

Opt zile mai târziu, printr-un nou anunţ publicat pe SEAP, Direcţia de Drumuri Judeţene a reluat intenţia de a găsi, la aceeaşi ofertă de preţ, o firmă care să monteze aproximativ 200 de borne kilometrice şi 470 de indicatoare rutiere. Data limită de depunere a ofertelor este 25 septembrie, evaluarea lor urmând să se facă până pe 23 octombrie. De această dată, anunţul împarte licitaţia în două loturi: semnalizarea verticală, respectiv indicatoarele rutiere, pentru 113,4 mii lei, şi bornele kilometrice, estimate la 168 mii lei. 

 

 

Comentarii