Mărturie cutremurătoare pe patul de moarte a unei bătrâne siluite

joi, 14 august 2014, 01:57
2 MIN
 Mărturie cutremurătoare pe patul de moarte a unei bătrâne siluite

Un tânăr a fost arestat după ce şi-a violat bunica şi a bătut-o extrem de violent, ceea ce, ulterior, i-a provocat decesul. Ieşeanul de 29 de ani voia să violeze o tânără din sat, însă nu a reuşit, aşa că s-a răzbunat pe bunica de 80 de ani. Până a muri bătrâna, individul era cercetat în stare de libertate.

Caz halucinant aflat în vizorul procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi. Un tânăr de 29 de ani, din localitatea Ţigănaşi, a fost arestat, marţi seara, de Tribunalul Iaşi, fiind acuzat că a provocat decesul bunicii sale după ce a violat-o şi bătut-o cu sălbăticie.

Marian Ionuţ Duca, a produs abominabila faptă în noaptea de 30 spre 31 iulie. De atunci, bunica sa a primit îngrijiri medicale la un spital din Iaşi, de unde a reuşit, cu greu, să dea o declaraţie anchetatorilor. La începutul acestei săptămâni, femeia s-a stins din viaţă, iar procurorii consideră că agresiunile suferite în seara când a fost batjocorită ar putea fi cauza decesului.

Mărturia bunicii

Potrivit anchetatorilor, pe 30 iulie, Marian Ionuţ Duca a urmărit un grup format din mai mulţi tineri, sperând că va reuşi să izoleze o fată şi să o violeze. Pentru că nu a reuşit acest lucru, după ce a consumat alcool, a mers la casa bunicii sale cu acelaşi gând. Anchetatorii descriu scena ca fiind una extrem de violentă, Duca lovindu-şi bunica în mod repetat cu pumnii şi cu picioarele şi, în final, abuzând-o sexual. Relevantă în acest sens este declaraţia dată de bătrână: “Nepotul meu s-a urcat peste mine, m-a lovit cu pumnii şi cu picioarele. Mi-a pus o pernă pe cap, m-a lovit cu pumnul în gură şi mi-a rupt un dinte după care m-a batjocorit.”

Agresiunile fizice şi sexuale au durat aproximativ o oră, după care tânărul a părăsit locuinţa victimei. La faţa locului au ajuns şi poliţiştii, care au reuşit să-l găsească pe ieşean cu ajutorul unui câine de urmă. Oamenii legii au observat că Duca prezenta mai multe zgârieturi, acesta apărându-se şi spunând că ar fi căzut din căruţă.

Iniţial, tânărul a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă Judecătoriei Iaşi, care a decis judecarea sa în libertate. După ce bunica sa a murit, Tribunalul Iaşi, marţi seara, a decis arestarea pentru 30 de zile. Marian Duca ar mai fi violat, în urmă cu mai mulţi ani, şi alte bătrâne din sat, însă acestea, la vremea respectivă, şi-au retras plângerile. El nu a recunoscut faptele în faţa anchetatorilor.
 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii