Mii de ieşeni s-au bălăcit în weekend. Majoritatea au preferat ştrandul

marți, 09 iunie 2015, 01:59
1 MIN
 Mii de ieşeni s-au bălăcit în weekend. Majoritatea au preferat ştrandul

Telescaunul de la Ciric nu a avut însă niciun client.

Ştrandul municipal a adus cele mai multe încasări Primăriei Iaşi la sfârşitul săptămânii trecute, dintre toate zonele de agrement pe care instituţia le gestionează. Aproape 4.000 de ieşeni au mers la ştrand, în timp ce la plaja Nicolina au fost circa 2.800 de persoane. Numărul de vizitatori a fost estimat în baza centralizărilor efectuate de către Primărie cu privire la situaţia încasărilor din bilete.

În ceea ce priveşte Ciricul, este dificil de estimat câţi ieşeni au fost prezenţi în perioada 5 – 7 iunie, dar de facilităţile zonei (piscine, minigolf, căţărări, tenis) au beneficiat peste 1.500 de persoane, în total. Cele mai mari încasări au fost la cele două piscine, respectiv 80% din câştigurile Primăriei de aici. În schimb, potrivit situaţiei oferite de municipalitate, niciun ieşean nu a folosit în weekend telescaunul.

În total, cele trei zone de agrement au generat încasări de aproape 90.000 lei, peste 36.000 lei fiind la ştrand, la Ciric 28.000 lei, iar la plaja Nicolina aproape 24.000 lei. La ştrand, cei mai mulţi dintre vizitatori au fost adulţi (circa 3.200). În schimb, băile cu nămol de la Nicolina au atras doar câteva sute de persoane.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii