Minoră, sex cu 100 de şoferi într-un an şi jumătate pe DE 583, la Strunga

joi, 27 iunie 2013, 01:50
3 MIN
 Minoră, sex cu 100 de şoferi într-un an şi jumătate pe DE 583, la Strunga

Judecătorii i-au condamnat la 14 ani şi respectiv 10 ani pe cei doi bărbaţi care timp de un an şi jumătate au obligat o fată să se culce cu peste 100 de bărbaţi în zona Strunga.

Un caz terifiant de trafic de persoane a fost soluţionat ieri de magistraţii Tribunalului Iaşi. Ciprian Arghir (31 de ani) a fost condamnat la 14 ani de puşcărie în timp ce Loredan Enăşel a primit 10 ani de închisoare. Judecătorii au mai decis ca victima celor doi să primească despăgubiri totale de 70.000 de lei. Sentinţa nu este definitivă.
Potrivit procurorilor DIICOT, în februarie 2011, atunci când Ciprian Arghir a început să-i facă avansuri victimei cerându-i să întreţină relaţii sexuale cu el. Fata l-a refuzat de mai multe ori pe consătean însă acesta nu a renunţat. În iunie 2011, Arghir a trimis un copilă de 12 ani la casa victimei, pentru a o chema pe aceasta într-un parc din sat, situat în apropierea Mânăstirii Miclăuşeni. Acolo, a scos un briceag şi a dus-o într-un loc mai ferit din pădure unde a batjocorit-o în fel şi chip. După viol, Arghir i-a zis Elenei că o va omorî atât pe ea, cât şi pe cele două surori mai mici ale ei dacă va sufla o vorbă despre ce a păţit. Periodic, Ciprian Arghir o chema pe minoră în acelaşi loc şi o viola. La orgii au mai participat şi un alt bărbat din sat, Loredan Enăşel, dar şi o altă persoană necunoscută. „În toamna anului 2011, cel mai probabil în luna septembrie, inculpaţii Arghir Ciprian, zis «Ciot», Enăşel Loredan, zis «Cita», şi persoana neidentificată au stabilit că minora de 14 ani le poate aduce venituri, astfel că au transportat victima la Drumul European 583. În parcarea auto, aflată pe partea dreaptă a sensului de mers Târgu Frumos-Roman, în dreptul bornei kilometrice nr. 18, după comuna Strunga, se afla locul în care partea vătămată era transportată şi lăsată de către cei trei să acosteze clienţi pentru a întreţine raporturi sexuale contra cost“, se menţionează în rechizitoriu. Fata era îmbrăcată de traficanţi cu o fustă scurtă şi pusă la stradă pentru atrage atenţia clienţilor. În tot acest timp, proxeneţii stăteau în boscheţi, iar în momentul în care venea un client unul dintre ei mergea şi lua banii. „Partea vătămată a fost obligată să practice prostituţia în aceste condiţii, din toamna anului trecut până în vara anului 2012, o dată pe săptămână, clienţii fiind în număr de cinci pe seară, în cea mai mare parte şoferi de TIR. Actele sexuale contra cost aveau loc în interiorul autovehiculelor sau în pădurea din spatele parcării, într-un loc ferit. Sumele încasate de către inculpaţi, în jur de 200 de lei pe seară, erau cheltuite de către aceştia“, au mai spus procurorii DIICOT. În timpul unui termen de judecată al procesului celor doi, victima a leşinat la vederea traficanţilor având nevoie de îngrijiri medicale pentru a-şi reveni. Ea a rămas traumatizată psihic.

Comentarii