Mirunette Language Competition – Ultima etapă a ediţiei 2017!

luni, 29 mai 2017, 09:00
2 MIN
 Mirunette Language Competition – Ultima etapă a ediţiei 2017!

A V-a ediţie a concursului Mirunette Language Competition se apropie de final! Din peste 2100 de copii înscrişi în prima etapă a concursului, 43 au ajuns finalişti în competiţia pentru cele 2 tabere de două săptămâni în Marea Britanie!  Mirunette International Education mulţumeşte atât elevilor care s-au înscris în etapa a II-a cât şi profesorilor şi parinţilor care şi-au oferit susţinerea! Comisia de evaluare a avut sarcina dificilă de a alege 43 de finalişti din sutele de înscrieri în etapa a II-a. Vizionarea filmelor a fost o plăcere şi un motiv de bucurie: suntem încantaţi să vedem atât de mulţi elevi creativi, originali şi cu un nivel ridicat al limbii engleze!

A III-a etapă a competiţiei s-a desfăşurat pe 20 şi 21 Mai 2017 la sediul Mirunette International Education şi a constat într-un interviu in limba engleză cu membrii Comisiei de Evaluare a concursului. Câştigătorii celor 2 tabere internaţionale în Marea Britanie vor fi anunţaţi la festivitatea de premiere care va avea loc de Ziua Copilului, 1 Iunie 2017, la Clubul Ţăranului Român (Bucureşti).

Ce alte premii vor câştiga cei de pe podium? Examene Cambridge oferite de British Council, trolere, rucsacuri şi genti de umăr de la eBagaje.ro, cărţi de la Editura Humanitas, 2 sejururi la hotelul de 5 stele Club Austria din Buşteni, tratamente dentare de la Dent Estet 4 Teens, 20 de vouchere pentru atelier şi vizită oferite de Oraeşelulcunoaşterii.ro, 2 weekend-uri la Hotel Royal din Poiana Brasov şi alte premii surpriză! Felicitări tuturor participanţilor şi mult succes celor 43 de finalişti care sunt atât de aproape de experienţa unei veri de neuitat într-o tabără Mirunette!

O tabără internaţională în Anglia reprezintă o ocazie inedita de a studia limba engleza cu profesori nativi, de a interacţiona cu elevi de diverse naţionalităţi, de a testa sistemul de învaţământ britanic, de a locui în campusurile unor şcoli de elită şi de a vizita obiectivele turistice celebre din Marea Britanie ! In taberele internaţionale în Anglia, elevii urmează cursuri de limba engleză standard, intensiv sau cu tematici speciale, în centre academice importante. Perfecţionarea nivelului de limba engleza şi eliminarea barierei de comunicare sunt facilitate de exerciţiul într-un mediu de vorbitori nativi.

Vorbirea limbii engleze este încurajată şi în afara orelor de curs: activităţile interactive, jocurile şi excursiile din program sunt selectate pentru a implica elevii internaţionali în diverse conversaţii. Elevii români leagă prietenii de neuitat cu alţi tineri cu pasiuni similare din întreaga lume: englezi, francezi, germani, spanioli, italieni, greci, rusi, japonezi, brazilieni etc., având oportunitatea extraordinară de a explora diversitatea culturală, în taberele internaţionale.

Toţi elevii care au participat în tabere internaţionale în strainatate au afirmat entuziast că această experienţă memorabilă le-a schimbat viaţa şi le-a deschis noi orizonturi! Pentru a afla cum puteti beneficia de experienţa unei tabere internaţionale, ne puteţi contacta la office@mirunette.ro sau la numerele de telefon 021 2101602 sau 0735 159 626.

Parteneri educaţionali: Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, British Council; Parteneri culturali: Clubul Ţăranului Român; Sponsori: Editura Humanitas, Boutique Hotel Club Austria Buşteni, eBagaje.ro, DentEstet, Hotel Royal Poiana Braşov, Oraselul Cunoaşterii, Donut Studio; Parteneri Media: Sfatul Părinţilor, Intuitext, RomanticFM, IaşiFun.ro, Părinţi.com, Ziarul de Iaşi, Adservio, Wink.

    

Comentarii