O avocată din Iaşi, autoarea unei lucrări ştiinţifice despre INTERCEPTĂRI unică în ţară

vineri, 05 decembrie 2014, 16:43
1 MIN
 O avocată din Iaşi, autoarea unei lucrări ştiinţifice despre INTERCEPTĂRI unică în ţară

Avocata Sandra Grădinaru, din Baroul Iaşi, îşi lansează astăzi o lucrare ştiinţifică dedicată interceptărilor, în cadrul unui eveniment la care vor participa nume mari din justiţia ieşeană. Printre invitaţi se numără judecătorul constituţional Mona Pivniceru, dar şi psihologul Aurora Liiceanu, avocatul Gheorghiţă Mateuţ sau judecătorul Mihail Udroiu.

Lucrarea “Supraveghere tehnică în Noul Cod de procedură penală” a apărut la editura C.H. Beck.

“Lucrarea prezintă o analiză aprofundată a normelor procesual penale privind efectuarea supravegherii tehnice şi utilizarea datelor rezultate din aceste activităţi, în baza reglementărilor din noul Cod de procedură penală, dar şi a cadrului european şi internaţional în materie. Este abordată una dintre problemele literaturii de specialitate atât pentru mediul judiciar propriu-zis, cât şi în domeniul expertizelor criminalistice, rezultând un ghid util celor implicaţi în procesul de înfăptuire a justiţiei”, se arată în prezentarea cărţii făcută de editură.

Sandra Grădinaru este şi lector universitar doctor la Universitatea “Alexandru Ioan Cuza”. Lucrarea a fost realizată ca temă de doctorat, fiind singura de acest gen din ţară.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii