O nouă victimă pe lista pedofilului pensionar de la Ţigănaşi

sâmbătă, 01 august 2015, 01:56
2 MIN
 O nouă victimă pe lista pedofilului pensionar de la Ţigănaşi

Pensionarul din localitatea Ţigănaşi care ar fi abuzat sexual de două surori de 5 şi 6 ani ar mai fi agresat şi o a treia fetiţă, spun surse apropiate de caz. Fata ar fi vecină cu violatorul, iar anchetatorii încearcă acum să afle dacă pensionarul arestat în urmă cu două zile pentru viol şi pornografie infantilă nu a mai abuzat cumva şi alte copile din satul său.

 

În paralel, procurorii au luat-o la întrebări şi pe mama celor două fetiţe de 5, respectiv 6 ani, despre care vecinii din sat au precizat că ar fi consimţit ca fiicele sale să întreţină raporturi sexuale cu Ion Holban. De altfel, poliţiştii au descoperit în casa lui Ion Holban fotografii în care se pare că ar apărea inclusiv mama celor două victime, lucru negat însă de către aceasta.
 
Femeia are opt copii, potrivit autorităţilor din sat ea obişnuind să consume băuturi alcoolice şi folosindu-şi minorii pentru alocaţiile pe care aceştia le primesc de la sat. Primarul comunei Ţigănaşi, Iulian Chirilă, a menţionat că autorităţile locale au supravegheat cazul copiilor femeii, aceştia fiind instituţionalizaţi în mai multe rânduri, atunci când mama pleca de acasă.
 
În prezent, cele două fetiţe abuzate sexuale se află într-un centru de plasament şi beneficiază de tratament de specialitate din partea unor psihologi. Ion Holban a fost arestat pentru 30 de zile după ce procurorii DIICOT au putut demonstra că acesta a violat şi fotografiat, în repetate rânduri, din primăvara acestui an până în iunie, două surori de cinci şi şase ani.
 
Minorele erau ademenite în casa sa pentru diverse bunuri sau sume derizorii de bani. Ele au povestit prin ce au trecut asistentului social din comună, care a formulat a plângere şi la Poliţie. Holban este despărţit de nevastă şi în trecut a lucrat ca tractorist. Potrivit Codului Penal, infracţiunea de viol comisă asupra unui copil mai mic de 16 ani se pedepseşte cu maximum 12 ani de închisoare. În cazul lui Holban, fiind vorba de mai multe victime, dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă să i se adauge şi un spor de pedeapsă.
 
CITEŞTE ŞI:
 
 
Un bărbat de 67 de ani a fost arestat ieri după-amiază pentru 30 de zile, fiind acuzat că ar fi abuzat sexual două fete de cinci, respectiv şase ani. Agresorul a profitat că minorele fac parte dintr-o familie dezorganizată şi le-a ademenit la el acasă. Ce le-a făcut aici depăşeşte orice închipuire. Cum s-a descoperit cazul, având în vedere că abuza fetiţele de mai mult timp?

 

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii