Un ministru, în campania electorală de la Balş

Olguţa Vasilescu a sosit la Iaşi total neanunţată, cei din PSD trezindu-se cu ea la uşă

marți, 31 octombrie 2017, 02:50
1 MIN

Ieri a fost zi plină la Balş. Doi dintre cei patru candidaţi care se vor întrece în voturi, duminica viitoare, au primit vizite de la mai-marii partidelor din care fac parte.

Astfel, candidatul PSD, Vasile Acatrinei – care este şi viceprimarul cu atribuţii de primar, a făcut campanie electorală împreună doi şefi de filiale PSD: cel al Organizaţiei Municipale Craiova, Olguţa Vasilescu (actualul ministru al Muncii), şi cel al Organizaţiei Judeţene Iaşi, Maricel Popa (care este şi preşedinte al Consiliului Judeţean).  De altfel, vizita Olguţei Vasilescu a fost una neanunţată, cei de la CJ trezindu-se literalmente cu ea la uşă.

Escala acesteia la Casa Pătrată a durat doar câteva minute, delegaţia plecând imediat spre Târgu Frumos, iar apoi spre Balş. Celălalt candidat care a primit sprijin pe parcursul zilei de ieri este liberalul Constantin Golduţ. Viorel Cataramă este cel care a venit să-l susţină pe candidatul PNL la Primăria comunei Balş. Amintim că, duminică, vor avea loc alegeri pentru mandatul de primar, rămas vacant după eliberarea din funcţie a fostului edil, condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare pentru luare de mită.

Comentarii