Opel Cascada Supreme – o decapotabilă pentru toate anotimpurile

luni, 26 septembrie 2016, 01:50
2 MIN
 Opel Cascada Supreme – o decapotabilă pentru toate anotimpurile

Modelul va debuta, în premieră mondială, la Salonul Auto de la Paris.

Noua ediţie specială a modelului Opel Cascada este dedicată clienţilor care doresc ceva extra de la autovehiculul lor decapotabil pentru toate anotimpurile. Fiecare detaliu şi nuanţă de culoare ale modelului Cascada Supreme sunt perfect asortate. Modelul decapotabil cu patru locuri va primi culorile „Pull Me Over Red“, „Summit White“ sau „Black Meet Kettle“. Aceste trei culori pentru exterior sunt eviden­ţiate în mod inedit de grila radiatorului şi oglinzile de culoare neagră şi de jantele din aliaj de 20 inch, de culoare negru lucios în două tonuri. Pentru a putea sublinia aceste caracteristici unice, carcasele proiectoarelor de ceaţă şi bara care susţine logo-ul Opel sunt vopsite în culoarea caroseriei.

Plafonul acustic negru este coborât în doar 17 secunde la viteze de până la 50 km/h şi creează o atmosferă silenţioasă şi rafinată la interior, chiar şi la viteze mai mari. Pasionaţii de autovehicule decapotabile vor putea admira în curând Opel Cascada Supreme la Paris, unde va avea premiera mon­dială în cadrul Salonului Mondial al Automobilului (1-16 octombrie).

Atenţia la detalii se continuă şi la interiorul noului Cascada Supreme. Inspirate de linia roşie strălucitoare caracteristică prototipului futurist al Opel, GT Concept, cusăturile materialelor textile ale tapiţeriei şi capitonajelor portierelor şi postului de conducere au accente roşii sportive. Cusăturile personalizate de pe volan, consola centrală şi maneta schim­bătorului se asortează pe negru, în timp ce inserţiile de pe panoul de instrumente au finisaje premium negru piano. Opţional sunt disponibile scaune ergonomice AGR cu încălzire şi tapiţerie din piele „Siena“ şi un volan cu trei spiţe. Preţurile pentru modelul Opel Cascada Supreme vor fi publicate ulterior.

Comentarii