Panică într-un sat din Iaşi: şapte derbedei criminali au fost ridicaţi dintr-un foc

joi, 29 decembrie 2016, 02:58
2 MIN
 Panică într-un sat din Iaşi: şapte derbedei criminali au fost ridicaţi dintr-un foc
Victima agresorilor: un bărbat de doar 32 de ani, care a murit sub loviturile primite în prima zi de Crăciun, la crâşmă.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au avut de lucru în zilele de Crăciun. Anchetatorii au intervenit în localitatea ieşeană Movileni, acolo unde nu mai puţin de şapte persoane sunt suspectate că ar fi ucis un consătean cu care s-au certat la bar. 

Procurorii ieşeni i-au reţinut pe Ionuţ Vasile Ursu (28 de ani), Bogdan Constantin Asoltanei (19 ani), Florin Coşer (27 de ani), Valentin-Dumitru Asoltanei (24 de ani), Gabriel Marius Ispir (31 de ani), Marian Silviu Ungureanu (30 de ani) şi Ionuţ-Vasilică Ungureanu (32 de ani). „Din probele administrate până la acest moment, procesual, s-a conturat suspiciunea rezonabilă că, în noaptea de 24/25 decembrie 2016, pe fondul unui conflict spontan, cei 7 inculpaţi au aplicat victimei Perijoc Petronel (în vârstă de 32 de ani) mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele la nivelul capului şi peste corp, în incinta unui bar din satul şi comuna Movileni, judeţul Iaşi, după care au târât victima mai întâi pe treptele barului, unde inculpaţii i-au aplicat alte lovituri cu picioarele, şi apoi într-un şanţ de la marginea drumului, unde agresorii au continuat să îi aplice multiple lovituri cu picioarele la nivelul capului şi peste corp, provocându-i victimei leziuni care au condus la deces“, au precizat procurorii. În cursul zilei de marţi, cei şapte au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile de către Tribunal.

 

Comentarii