Patru puncte în două meciuri

vineri, 21 iulie 2017, 01:43
2 MIN
 Patru puncte în două meciuri

 Acesta este obiectivul CSM Politehnica pentru disputele cu Gaz Metan şi Concordia. Legitimarea lui Kizito nu s-a realizat încă, Bosoi şi Platini nu s-au antrenat. Mulţi dintre jucătorii daţi afară în vară au depus memorii

 
 
 
Două zile o mai desparte pe noua CSM Politehnica Iaşi de primul meci oficial în faţa propriilor suporteri. Echipa ieşeană va avea astăzi un antrenament, iar mâine va intra în cantonamentul dinaintea disputei cu Gaz Metan Mediaş, din runda a II-a a Ligii I de fotbal. Conform preşedintelui CSM, Adrian Ambrosie, cantonamentul va fi făcut la stadion, în camerele de sub peluza dinspre terenul II, care au fost refăcute.
În ciuda evoluţiei dezamăgitoare avută de echipă în meciul de debut în noul sezon, de la Craiova, oficialii ieşeni sunt optimişti că echipa va avea o altă faţă duminică. “Toată lumea este conştientă de faptul că există o mare responsabilitate asupra noastră. Jucăm în faţa propriilor suporteri, trebuie să demonstrăm că toate schimbările apărute în această vară au fost schimbări bune” a spus Ambrosie, care a anunţat obiectivul pentru următoarele două partide, cu Mediaşul şi Concordia, la Chiajna: “Nu ne gândim decât la victorie în disputa cu Gazul, nu vrem să pierdem la Chiajna. În următoarele două runde avem ca obiectiv minim obţinerea a patru puncte”.
Antrenorul Flavius Stoican are dileme în privinţa componenţei echipei pe care o va alinia în duelul cu ardelenii, existând minimum trei semne de întrebare. “Am rezolvat toate documentele interne legate de Kizito, mai avem nevoie doar de cartea lui verde, de la Federaţia Portugheză. Am făcut toate demersurile pentru urgentarea obţinerii acesteia, lucrurile nu s-au rezolvat încă. Sperăm ca până la ora meciului să-l legitimăm” a declarat preşedintele CSM Poli, care a adăugat: “Platini şi Bosoi au acuzat unele probleme după amicalul cu Ştiinţa Miroslava, de miercuri, joi s-au pregătit separat. Sperăm să nu fie probleme serioase”.
Altfel, mulţi dintre jucătorii care au fost daţi afară de la echipă în vară au depus memorii pentru încasarea drepturilor financiare la care au dreptul. Adrian Ambrosie a recunoscut că fotbaliştii au dreptate, dar că situaţia se va rezolva. “Nu a fost rea-voinţă. Banii din drepturile TV au ajuns doar pentru acoperirea unei părţi a datoriilor existente. Jucătorilor care au evoluat în sezonul trecut le-am plătit primele de obiectiv, au toate salariile achitate şi mai au de primit primele de joc. În luna august, după rectificarea bugetară a Consiliului Local, de care sperăm să beneficiem, vom putea lichida toate restanţele din sezonul trecut”.

Partida dintre CSM Politehnica şi Gaz Metan Mediaş, de poimâine, va începe la ora 18:30 

 

 

 

Comentarii