Plan Roşu de intervenţie în Ialomiţa, unde patru maşini în care erau 10 persoane au fost implicate într-un accident rutier

duminică, 08 octombrie 2017, 14:55
1 MIN
 Plan Roşu de intervenţie în Ialomiţa, unde patru maşini în care erau 10 persoane au fost implicate într-un accident rutier

Un grav accident de circulaţie în care sunt implicate patru autoturisme s-a produs, duminică, în judeţul Ialomiţa, autorităţile activând Planul Roşu de intervenţie. Din primele informaţii, în maşini erau zece persoane, unele fiind încarcerate.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) un accident rutier s-a produs în judeţul Ialomiţa, la Urziceni.

”Din primele informatii sunt implicate patru autoturisme, în care s-ar afla zece persoane. Mai multe persoane sunt încarcerate”, au precizat reprezentanţii IGSU.

ISU Ialomita a activat Planul Roşu de intervenţie, iar la faţa locului au fost alertate două echipaje de descarcarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi prim-ajutor, o ambulanţă SMURD, o autospecială pentru victime multiple şi patru echipaje medicale SAJ.
De asemenea, s-a solicitat şi un elicopter SMURD la faţa locului.

Misiunea este în dinamică, forţele încercând salvarea persoanelor implicate. 

Comentarii