Puteţi plăti taxele locale fără majorări până vineri

marți, 28 martie 2017, 01:50
1 MIN
 Puteţi plăti taxele locale fără majorări până vineri

Ieşenii îşi mai pot achita prima tranşă de plată a taxelor locale până vineri. Potrivit unei in­for­mări a municipalităţii, scadenţa teremenului de plată a primei tranşe din anul 2017 pentru principalele impozite şi taxe locale (impozit pe clădiri, impozit pe teren, impozit pe mijloacele de transport etc.) este 31 martie. 

„Neplata până la 31 martie 2017 a obligaţiilor scadente a­tra­ge după sine majorări de întârziere şi obligă organul fiscal la declanşarea executării şi aplicarea măsurilor efective de executare, în conformitate cu legislaţia în vigoare“, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei, Sebastian Buraga. Taxele pot fi achitate prin virament la Trezo­rerie, în numerar, dar şi cu cardul la casieriile Direcţiei Generale E­co­­nomice pentru Finanţe Pu­blice Locale (DGEFPL).

De ase­me­nea, plăţi pot fie efectuate prin in­termediul Sistemului naţional electronic disponibil online la ghi­seul.ro. „Încasările în nu­me­rar, cât şi prin intermediul terminalelor POS care permit utili­zarea cardurilor, se efectuează atât la casieriile de la sediul central din bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt nr. 11-15, la camera 3 (cor­pul B, etaj I), la camera 15 (corpul B, parter) din imobilul situat în curtea interioară a Pri­măriei, cât şi la centrele de car­tier situate în municipiul Iaşi: Tătăraşi, Nicolina, Păcurari, Ale­­xandru cel Bun, Frumoasa şi sediul DAPPP“, au mai spus ofi­cialii Primăriei.  

 

 

Comentarii