Reglări de conturi cu pistolul, în stradă, la Paşcani

vineri, 03 martie 2017, 02:50
1 MIN
 Reglări de conturi cu pistolul, în stradă, la Paşcani

Un tânăr de 25 de ani a fost reţinut după ce a tras cu pistolul în maşina amicului. Agresorul şi proprietarul maşinii, un Audi, aveau o răfuială mai veche.

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Paşcani, a fost reţinut de poliţişti după ce a tras cu pistolul într-un autoturism cu al cărui proprietar se certase. Poliţiştii au stabilit că tânărul, care se numeşte Ionuţ Ţăpoi, îl ameninţase pe şoferul maşinii. Atacatorul a fost ridicat de către poliţişti chiar pe 1 martie.

„Poliţiştii Municipiului Paşcani au depistat şi adus la cercetări un tânăr în vârstă de 25 de ani, din municipiul Paşcani, bănuit de comiterea infrac­ţiu­nilor de ameninţare, distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor cât şi uz de armă neletală. Pe data de 19 februarie, tânărul ar fi tras mai multe focuri cu un pistol, cel mai probabil cu bile de plastic, spre un autoturism parcat pe strada Ştefan cel Mare, din municipiul Paşcani. De asemenea, la începutul lunii martie, tânărul în vârstă de 25 de ani l-ar fi ameninţat pe proprietarul autoturismului respectiv“, a precizat Anca Vîjiac, din cadrul Poliţiei Iaşi. Pe fondul unei dispute mai vechi, Ionuţ Ţăpoi a tras cu pistolul într-un autoturism Audi, în care se aflau trei persoane, pe data de 19 februarie, apoi a fugit.

Comentarii