Salariile fotbalistilor pe luna octombrie nu vor fi achitate în această săptămână

vineri, 16 decembrie 2016, 02:43
2 MIN
 Salariile fotbalistilor pe luna octombrie nu vor fi achitate în această săptămână
 
 
CSM Politehnica Iaşi rămâne singura echipă locală sprijinită de oficialităţile locale ai cărei jucători nu şi-au încasat retribuţiile pe luna octombrie. Promisiunile de achitare a salariului care trebuia plătit pe 15 noiembrie nu s-au concretizat în aceste zile. Acest lucru a fost generat de faptul că Fundaţia Sportului Ieşean nu a mai virat şi restul de 600 000 de lei din milionul aprobat recent pentru clubul de fotbal. 400 000 de lei au fost transferaţi în conturile CSM vinerea trecută, înaintea partidei cu FC Botoşani, când s-a reuşit achitarea salariilor pe luna septembrie. Preşedintele executiv al grupării din Copou, Florin Prunea, care era optimist după disputa de la Botoşani că jucătorii vor rămâne cu un singur salariu restant, cel de pe luna noiembrie, a evitat să comenteze subiectul: “E adevărat, nu am mai primit niciun leu de la Fundaţie, aşa că nu am reuşit să achităm salariile pe luna octombrie. Nu vreau să insist asupra acestui subiect. Important acum este să ne concentrăm sută la sută la meciul cu Dinamo, de duminică, pe care trebuie să-l câştigăm. Despre bani cred că e bine să vorbim după această dispută deosebit de importantă”.
Ieri, antrenorul principal al CSM, Eugen Neagoe a primit o veste bună de la Cătălin Ştefănescu. Cel mai apreciat jucător under 21 din lot, care s-a resimţit după meciul din etapa precedentă, a lucrat la intensitate normală şi, dacă nu apar elemente noi, va fi apt de joc pentru disputa contra “câinilor”. În aceste condiţii, singurele absenţe în tabăra ieşeană la ultimul duel oficial al anului vor fi cele ale lui Marian Târşa şi Marius Chelaru, care sunt de mai mult timp accidentaţi.
Veşti bune au fanii şi în ceea ce priveşte preţul biletelor de intrare la meci. “Am păstrat preţurile la bilete pe care le-am avut în ultima perioadă, 5 lei la peluze şi 10 lei la tribune. Asta deşi, de regulă, la meciurile cu Dinamo, preţurile erau mai mari”, a precizat Prunea.
 

 

Comentarii