Săptămâna aceasta vor începe filmările la continuarea peliculei „Alice în Ţara Minunilor”

marți, 05 august 2014, 21:37
1 MIN
 Săptămâna aceasta vor începe filmările la continuarea peliculei „Alice în Ţara Minunilor”

Filmările la continuarea peliculei "Alice în Ţara Minunilor", coprodusă de Tim Burton pentru studiourile Disney, vor începe în cursul acestei săptămâni.

Lungmetrajul va avea o distribuţie de excepţie, din care nu lipsesc Johnny Depp, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter şi comicul britanic Sacha Baron Cohen, transmite marţi AFP.

"Alice in Wonderland: Through the Looking Glass" este regizat de James Bobin, producători fiind studiourile Disney, care au ecranizat în 2010 celebrul roman al lui Lewis Carroll. Filmul va fi turnat în Anglia, premiera lui urmând să aibă loc pe 27 mai 2016, a anunţat Disney într-un comunicat difuzat luni.

Rhys Ifans, cunoscut dintr-unul din filmele "Harry Potter" sau din "The Amazing Spider-Man", îl va interpreta pe Zanik Hightopp, tatăl lui Mad Hatter, jucat de Johnyy Depp, iar Sacha Baron Cohen ("Borat") va avea sarcina dificilă de a întruchipa Timpul.

"Alice în Ţara Minunilor" a fost realizat cu 200 de milioane de dolari, potrivit site-ului IMBD, şi a avut încasări de 1 miliard de dolari în lumea întreagă. Filmul a câştigat trei premii Oscar (pentru efecte speciale, costume şi regie artistică) în 2011. (Agerpres)

 

Comentarii