Şuşaneaua de la Sala Polivalentă

miercuri, 26 februarie 2014, 02:50
2 MIN
 Şuşaneaua de la Sala Polivalentă

Doar Gică Popescu şi Bogdan Stelea au fost prezenţi la meciul dintre Generaţia de Aur şi Poli old-boys. Au lipsit până şi "ieşenii" Prunea şi Lăcătuş!



 
Peste 1 000 de ieşeni au luat aseară o ţeapă de zile mari. Veniţi la Sala Polivalentă pentru a urmări meciul de futsal dintre Generaţia de Aur şi Politehnica old-boys spectatorii s-au trezit că urmăresc o şuşanea. Deşi s-a anunţat că la Iaşi vor fi prezenţi mai mulţi foşti internaţionali, echipamentul României a fost purtat doar de două foste glorii, Gică Popescu şi Bogdan Stelea. În condiţiile în care, dintre numele anunţate, au absentat Ilie Dumitrescu, Daniel Prodan şi chiar oficialii CSMS Iaşi, Florin Prunea şi Marius Lăcătuş, tricoul tricolor a ajuns să fie îmbrăcat de foşti jucători ieşeni anonimi ori de conducători ai unor echipe din Moldova, pe care Popescu încearcă să-i convingă să-l voteze ca preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal. Dacă meciul a avut câteva faze frumoase, singurii care au plecat cu amintiri plăcute au fost cei care au dorit să facă o fotografie sau să obţină un autograf de la fostul căpitan al Barcelonei. Calitatea organizării s-a simţit şi în ceea ce priveşte întâlnirea “Baciului” cu fanii, care s-a derulat în pauza meciului demonstrativ, pe teren, la câţiva metri în faţa membrilor trupei de dans The Sky, a căror prezenţă s-a dovedit astfel inutilă. Printre susţinătorii lui Popescu se numără şi primarul Iaşului, Gheorghe Nichita, care a anunţat clar că votul CSMS va fi pentru oltean. Întâlnirea oficială dintre Gică Popescu şi votanţii din judeţele Iaşi şi Botoşani la alegerile pentru şefia FRF, din 5 martie, va avea loc astăzi. Printre cei care-i fac o campanie importantă fostului căpitan al echipei naţionale se numără persoane din conducerea actuală a Federaţiei Române de Fotbal şi oameni politici.

În rest, rezultatul care nu interesează pe nimeni: aşa-zisa "generaţie de aur" a câştigat cu 7-6, iar Gică Popescu, aşa cum se cuvine unui "catindat" ce se respectă, a marcat de trei ori. 

Comentarii