Tâlharul care a atacat la barul 77777 este căutat în mai multe judeţe

miercuri, 04 februarie 2015, 02:50
2 MIN
 Tâlharul care a atacat la barul 77777 este căutat în mai multe judeţe

Individul care tâlhărit cu cuţitul două angajate de la un bar 77777 şi un amanet din zona Pieţei Nicolina este căutat şi în judeţele vecine, Vaslui şi Botoşani.

Din imaginile preluate de investigatori de la barul cu păcănele 77777 aflat pe strada Arcu, la care a avut loc jaful vineri dimineaţa, se pare că individul este din mediul rural, cel puţin în privinţa aspectului fizic.

Ieri, zeci de poliţişti au fost trimişi în judeţ pentru verificarea pistelor avute de poliţişti. „Se pare că este un singur autor la cele două tâlhării. Este căutat şi în judeţele vecine, am trimis imagini cu fizionomia lui“, au precizat surse din cadrul poliţiştilor.

Bărbatul căutat are aproximativ 30 de ani. Acesta şi-a făcut apariţia vineri dimineaţa, în jurul orei 6, la un bar 77777 când angajata a deschis unitatea. El a intrat imediat după gestionară şi a cerut ceva de băut.

Imediat după ce a fost servit, bărbatul a intrat după tejghea, i-a pus un cuţit la gât şi a ameninţat-o că o va ucide în cazul în care nu îi cedează toţi banii din casierie.

CITEŞTE ŞI: Un tâlhar periculos bântuie prin Iaşi. Ultimul atac, la un bar 77777 de lângă Billa

Femeia i-a spus că nu are niciun ban în casa de marcat, însă bărbatul a pus ochii pe telefoanele femeii şi o tabletă. După ce a luat bunurile, individul s-a făcut nevăzut.

„Luni dimineaţa, poliţiştii au fost sesizaţi de către gestionara unui bar despre faptul că a fost tâlhărită de un bărbat, sub ameninţarea unui cuţit. În acest caz se fac cercetări pentru infracţiunea de tâlhărie calificată şi se acţionează pentru prinderea lui“, a precizat Mădălin Ţăranu, comisar în cadrul Poliţiei.

Un jaf cu o metodă asemănătoare a avut loc în urmă cu două luni, la un amanet din zona intersecţiei Cotnari, pe bulevardul Nicolae Iorga.
Pe 2 decembrie, la ora 9 dimineaţa, un bărbat a intrat după gestionară la ora deschiderii amanetului Amical Credit SRL şi i-a pus un cuţit la gât, cerându-i banii.

Pentru că nu avea bani în casa de marcat, individul i-a luat banii fetei pe care aceasta îi pregătise să achite o rată bancară. Într-o agendă, tânăra avea 2.500 de lei, bani pe care i-a dat hoţului. Acesta din urmă a mai luat patru telefoane de pe un raft şi a fugit.
 

Comentarii