Tânăr din Iaşi, bătut de doi bărbaţi băuţi care se certau pe stradă, la Câmpulung

duminică, 09 martie 2014, 17:33
2 MIN
 Tânăr din Iaşi, bătut de doi bărbaţi băuţi care se certau pe stradă, la Câmpulung

Doi tineri care au oprit maşina, duminică dimineaţă, pe o stradă din municipiul Câmpulung Moldovenesc, întrucât nu puteau trece din cauză că doi bărbaţi băuţi se certau în mijlocul şoselei, au fost agresaţi de către aceştia, iar autoturismul în care se aflau a fost avariat.

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, un tânăr de 25 ani din municipiul Iaşi a reclamat, duminică dimineaţă, că a fost agresat, iar autoturismul său a fost avariat.

Poliţiştii au stabilit că tânărul din Iaşi se afla împreună cu un prieten de 20 ani, din comuna Vama, în maşină şi mergeau pe strada Dimitrie Cantemir din Câmpulung Moldovenesc, iar la un moment dat au văzut pe şosea două persoane care se certau, motiv pentru care au oprit, neavând pe unde să treacă.

Ulterior, una dintre cele două persoane a început să lovească maşina în care se aflau tinerii, apoi a spart parbrizul.

Cei doi prieteni au coborât din autoturism, moment în care bărbatul care spărsese parbrizul l-a lovit cu pumnul, fără motiv, pe tânărul din judeţul Iaşi. De asemenea, prietenul ieşeanului a fost lovit cu palma peste faţă de cealaltă persoană implicată în scandal.

Poliţiştii au reuşit să îi identifice pe cei doi agresori, fiind vorba despre un bărbat de 28 ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc şi unul de 32 ani, din comuna Fundu Moldovei, ambii în stare de ebrietate.

Cei doi sunt cercetaţi pentru lovire şi alte violenţe şi distrugere. (Mediafax)
 

Comentarii