N

Tânăra mamă din Paşcani ce a leşinat peste fetiţă în cadă, în comă profundă

N

vineri, 11 aprilie 2014, 22:50
1 MIN
 Tânăra mamă din Paşcani ce a leşinat peste fetiţă în cadă, în comă profundă

\N

Fetiţa de patru ani din Paşcani intoxicată cu monoxid de carbon chiar în timp ce se afla cu mama sa în baie începe să îşi revină. Starea ei de sănătate pare să îmbunătăţească pe zi ce trece. Fata nu mai este ventilată mecanic, şi a reuşit să vorbească puţin cu familia. „Pacienta este internată în continuare. Ea rămâne sub supravegherea medi­cilor, pentru a evita orice com­pli­caţie ar putea să apară“, a precizat dr. Lucian Cernahoschi, pur­tătorul de cuvânt al Spitalul de Urgenţe pentru Copii „Sfânta Ma­ria“ din Iaşi. Din păcate, mama fetei, în vârstă de 24 de ani, se află în comă profundă. Ea rămâne internată la Spitalul „Sfântul Spiridon“.

Mama şi fata au ajuns la spital în stare gravă după o intoxicaţie cu monoxid de carbon. Cele două au fost găsite inconştiente în baie, de către tatăl care se întorcea seara de la serviciu. Se pare că femeia făcea baie împreună cu fata când i s-a făcut rău din cauza monoxidului de carbon şi a leşinat peste copil.

Pe lângă intoxicaţie, mama s-a înecat cu apă. Scurgerea de gaz s-a produs din cauza unei defecţiuni apărute la centrala termică din lo­cuinţă.

Comentarii