Târg de rechizite şi manuale

luni, 21 august 2017, 17:45
2 MIN
 Târg de rechizite şi manuale

Părinţii au ocazia să-şi pregătească copiii pentru noul an şcolar în cadrul „Târgul pentru Şcoală Excelsior“, aflat la cea de-a IV-a ediţie. Târgul urmează să începapă de miercuri, de pe data de 23 august, urmând să se încheie pe data de 17 septembrie. 

Organizatorii anunţă că aici se pot face toate cumpărăturile pentru şcoală, de la ghiozdane, rechizite, manuale şi bibliografie şcolară şi până la seturi creative sau alte alte articole folositoare unui şcolar. „Excelsior“ este organizat de către Librăriile Sedcom Libris Iaşi în incinta Palas Mall Iaşi, în Atrium, la nivel 0, standurile putând fi vizitate zilnic, între orele 10.00 şi 22.00. În total, la acest târg, vor putea fi achiziţionate peste 50.000 de articole diverse, expozanţii anunţând „preţuri pentru toate buzunarele“.

Părinţii au posibilitatea să cumpere de la Târgul „Excelsior“ instrumente de scris, diverse materiale pentru colorat şi desenat, produse speciale pentru activităţile artistice, genţi şi ghiozdane, materiale didactice pentru lucru acasă şi în laboratoarele şcolare, hărţi şi globuri pământeşti, dar şi jocuri şi jucării, manuale şi caiete şcolare, atlase sau culegeri. De asemeni, orice cumpărător va participa automat şi la una sau ambele tombole ale târgului. Astfel, clienţii vor putea să câştige 1.000 euro, un laptop, cinci perechi de role patinaj şi skateboard, cinci rucsacuri pentru timp liber şi cinci pachete de cărţi.

Pe perioada desfăşurării târgului vor avea loc şi o serie de activităţi dedicate copiilor cu vârste cuprinse între 3 şi 18 ani. Astfel, cei prezenţi vor putea urmări piese de teatru, vor putea participa la ateliere de creaţie, jocuri, lecturi de poveşti, concursuri de cultură generală, activităţi culturale, educative şi distractive, lansări de carte pentru copii, prezentări de produse de papetărie, cursuri şi meditaţii, spectacole susţinute de trupe şi artişti.  

Comentarii