O banală ceartă în familie a degenerat grav

Tată înjunghiat de fiul de 25 de ani în piept, chiar în faţa mamei

Victima, de 51 de ani, era aseară în afara riscului vital.

vineri, 11 august 2017, 01:50
1 MIN
 Tată înjunghiat de fiul de 25 de ani în piept, chiar în faţa mamei

Un bărbat de 51 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce fiul său, în vârstă de 25 de ani, l-a înjunghiat. Victima, din Moşna, se află internată în stare stabilă în secţia clinică de chirurgie plastică şi reparatorie de la Spitalul „Sfântul Spiridon“. 

Tânărul care a atentat la viaţa tatălui său este cunoscut cu antecedente penale. Bărbatul înjunghiat a ajuns la spital miercuri noaptea, în jurul orei 23.30, după ce conflictul familial a degenerat. Agresorul şi-a înjunghiat tatăl sub privirile mamei sale. Femeia a sunat la 112 şi a cerut ajutor pentru soţul său. La locul solicitării s-a deplasat un echipaj medical şi un echipaj de la Poliţia Rurală Secţia 5, Răducăneni. Victima a primit îngrijiri medicale la faţa locului şi apoi a fost transportată în Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) de la Spitalul „Sfântul Spiridon“.

Potrivit medicilor, bărbatul a fost înjunghiat în apropierea inimii şi în ambele braţe. „Bărbatul prezenta o agresiune fizică, fiind înjunghiat de fiul său. Pacientul avea o plagă înjunghiată în torace, anterior stânga, în zona precordială, o plagă tăiată în hemiabdomen stâng şi plăgi înjunghiate în ambele braţe“, a arătat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU – SMURD. Potrivit reprezentanţilor IPJ Iaşi, în cauză s-a deschis dosar penal pentru violenţă în familie. 

 

 

Comentarii