Trei femei dispărute de un deceniu, găsite în viaţă. Poliţia a arestat trei bărbaţi în legătură cu acest caz

marți, 07 mai 2013, 07:41
2 MIN
 Trei femei dispărute de un deceniu, găsite în viaţă. Poliţia a arestat trei bărbaţi în legătură cu acest caz

Trei bărbaţi au fost arestaţi după descoprirea, luni, a trei femei date dispărute de aproximativ un deceniu şi găsite în viaţă într-o casă din Cleveland, în partea central-estică a Statelor Unite, a anunţat poliţia.

Un vecin a găsit-o pe una dintre femei, Amanda Berry, în timp ce aceasta striga şi încerca să iasă din casă, situată într-un cartier rezidenţial din Cleveland. "Am auzit un ţipăt… Apoi am văzut această femeie parcă înnebunind şi încercând să iasă din casă", a declarat pentru postul ABC Charles Ramsey, un vecin. "M-am dus până la intrarea în casă, iar ea mi-a spus «ajutaţi-mă să ies, sunt aici de mult timp»", a continuat el. Vecinul a încercat să deschidă uşa, dar nu a reuşit şi a spart partea de a jos a uşii cu lovituri de picior. Tânăra a ieşit târându-se pe brânci şi "ducând cu ea o fetiţă", a adăugat Ramsey. "Sunt Amanda Berry. Am fost răpită şi am fost dată dispărută timp de zece ani. Acum sunt liberă", a spus ea, într-un apel telefonic către poliţie. Poliţia, care a sosit câteva minute mai târziu, a descoperit alte două femei.

"Cele trei femei, Amanda Berry, Gina DeJesus şi Michele Knight păreau sănătoase", a anunţat Poliţia din Cleveland.
Amanda Berry a fost văzută ultima dată pe 21 aprilie 2003, pe seară, plecând de la serviciu, un restaurant aflat la câteva sute de metri de domiciliu. Ea avea vârsta de 16 ani atunci când a fost dată dispărută.
Gina DeJesus avea 14 ani când a fost dată dispărută, după ce a ieşit de la şcoală pentru a se duce acasă, la 2 aprilie 2004, potrivit FBI. Michele Knight a fost văzută ultima oară în apropiere de casa unui văr, la 23 august 2002, când avea vârsta de 21 de ani.

 

"Poliţia din Cleveland confirmă că există trei suspecţi arestaţi. Toţi trei sunt bărbaţi, hispanici, în vârstă de 50, 52 şi, respectiv, 54 de ani", au anunţat forţele de ordine pe pagina de Facebook. (Mediafax)

Comentarii