Un fost jucător de la Inter a ajuns la CSMS!

marți, 14 ianuarie 2014, 02:50
2 MIN
 Un fost jucător de la Inter a ajuns la CSMS!

Crescut la clubul milanez, albanezul Fabio Hoxha e aşteptat miercuri în Copou. Mijlocaşul Sloboziei, Liviu Mihai, a fost prezent ieri în Iaşi şi s-a înţeles cu şefii  CSMS


 
CSMS Iaşi este la un pas de a parafa şi al patrulea transfer al iernii. Ieri, Liviu Mihai, mijlocaşul Unirii Slobozia, a fost prezent în Iaşi, şi a bătut palma cu şefii CSMS. Cum gruparea ieşeană ajunsese, în prealabil, la un acord şi cu conducătorii clubului ialomiţean, transferul s-ar putea oficializa astăzi. Anunţul a fost făcut de preşedintele CSMS, Florin Prunea: „Luni, ne-am înţeles cu Liviu Mihai. În mare, am convenit să punem pe hârtie ceea ce stabilisem telefonic în ultima perioadă. El a plecat apoi la Slobozia, pentru a-şi rezolva problemele pe care le are cu clubul la care a jucat în prima parte a sezonului. Noi avem un acord cu Unirea, aşa că marţi am putea oficializa transferul. Dacă-l vom aduce pe Liviu Mihai, vom acoperi un alt post cerut de antrenorul Marius Lăcătuş„. Dacă tranzacţia va fi oficializată, Liviu Mihai va deveni cel mai scump transfer realizat în ultima perioadă de CSMS, CSM Unirea Slobozia cerând 60 000 de lei pentru cedarea definitivă a fotbalistului născut pe 12 martie 1988 la Constanţa. Iaşul i-a oferit jucătorului care a evoluat la Farul Constanţa înainte de trecerea la Slobozia un salariu de 2 000 de euro lunar.
O altă mutare pe care CSMS şi-o doreşte să o realizeze este achiziţionarea lui Fabio Hoxha. Născut pe 7 mai 1993, albanezul de 1,77 metri, care evoluează pe postul de mijlocaş ofensiv ori atacant, s-a format ca fotbalist la Internazionale Milano, unde a stat până în 2010, când a fost împrumutat la Piacenza. După un an, jucătorul, care are mai multe selecţii la echipele naţionale de juniori şi la cea de tineret a Albaniei, a fost achiziţionat de Varese. În 2012, Hoxha a trecut, pentru un sezon, la KF Tirana, în prima ligă albanează, pentru ca startul sezonului 2013-2014 să-l găsească la Team Ticino, formaţie din eşalonul elveţian cu numărul patru.

Reamintim, CSMS i-a transferat până acum pe portarul Alessandro Caparco (ASA Tîrgu Mureş), fundaşul dreapta Gabriel Bosoi (CF Brăila) şi atacantul Clement Pălimaru (FC Clinceni) şi-l testează pe stoperul Renzo Radina.

Comentarii