Un nou transfer la CSMS

joi, 20 februarie 2014, 02:50
2 MIN
 Un nou transfer la CSMS

 Aleksandar Radovic a semnat un contract pe doi ani şi jumătate cu gruparea din Copou



 
CSMS Iaşi a efectuat ieri primul antrenament în Copou după cantonamentul din Antalya. La şedinţa de pregătire au participat şi cei doi jucători care au dat probe în ultima perioadă, Aleksandar Radovic şi Fabio Hoxha. Însoţiţi de agenţii lor, fotbaliştii au negociat apoi semnarea unor contracte cu CSMS. Aseară, Radovic a parafat un contract cu gruparea ieşeană. “Radovic a lăsat o impresia foarte bună în Antalya, unde a fost testat. El era liber de contract după despărţirea de FC Tiraspol şi a semnat un contract pe doi ani şi jumătate cu noi, pretenţiile lui fiind decente. După fiecare jumătate de an, clubul poate să-i rezilieze contractul unilateral, în aceeaşi situaţie fiind şi ceilalţi componenţi ai lotului” a anunţat preşedintele CSMS, Florin Prunea.
Aleksandar Radovic, care împlineşte 27 de ani pe 30 martie, a fost format la Steaua Roşie Belgrad, CSMS fiind al XV-lea club din carieră la care este legitimat. Fost internaţional de tineret muntenegrean, fotbalistul, care evoluează pe postul de fundaş dreapta, a mai evoluat în România la Gaz Metan Mediaş, în returul sezonului trecut.
În ceea ce-l priveşte pe Hoxha, situaţia acestuia era, cu puţin timp înainte de închiderea ediţiei, incertă. “Pe lângă Radovic, am discutat şi cu Hoxha şi cu agentul lui. Din păcate, aceştia nu înţeleg politica clubului nostru, care plăteşte doar performanţa. La ora aceasta, legitimarea jucătorului albanez a picat. Am plecat de la birou, am închis discuţiile. Hoxha va juca la Iaşi doar dacă îşi reconsideră poziţia” a spus Prunea.

Nici în ceea ce priveşte numele portarului care trebuie să suplinească absenţa lui Srgiu Vlad Dani, care a suferit o fractură de maleolă, lucrurile nu s-au limpezit, negocierile de ieri cu Ştiinţa Miroslava, referitoare la transferul lui Raul Avram, neaducând vreun rezultat.

Comentarii